Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Дивно, дивно 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 leleeee 'oću i ja ! kako se to radi ? photoshop ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 leleeee 'oću i ja ! kako se to radi ? photoshop ? Postoje posebni programi za izradu ,ali treba dosta znanja i umeca Uzivaj u mojim fotografijama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Zahvaljujem se svima na pohvalama . Drago mi je da vam se dopada. Sveti Sava skolska i moja slava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Mamica Благо теби кад то умеш! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Mamica Благо теби кад то умеш! Znas ja sam bila prosvetni radnik i kod mene je ona deviza:UCITI, UCITI I SAMO UCITI.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јун 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука