Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

jel to ukupno??? ajd nekneko kaze neka pitanja...ne verujem da ce biti isto kao prosle godine,neki od vas imaju iskustva

Ja sam polagao prosle godine prijemni.Imas dva smera opsti i prakticni.Za prakticni smer ti treba 51 bod za budzet ali ne secam se koliko treba za opsti.Ja sam na prijemnom zaokruzio prakticni smer.Prijemni nije bio tezak ali ove godine ce upis biti tezi jer dolaze momci iz Bogoslovije

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda

Подели на овим сајтовима

ne bi trebalo,pa to je provera vida i sluha,a pbf nije vojna akademija.Trebalo bi da je obican pregled.

25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru.

Подели на овим сајтовима

Мени тренутно треба све о пријемном за богословију?Имали неко неке информације кад је пријемни? :)

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Imas na sajtu fakulteta sve informacije.

Ја мислим на средњу богословску.

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Jel zna neko koliko kostaju knjige za prvu godinu,t.j kolika je prosecna cena udzbenika i jel traze da se kupi svaki udzbenik ili vazi parola-snadji se?

Jel se zna kada pocinje prijavljivanje i koliko ce kostati prijemni?

25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru.

Подели на овим сајтовима

Тек неколицина професора је написала уџбеник, а неки су и деценијама на факултету.

Углавном треба скупљати литературу са разних страна, а на овом сајту се може наћи веома много и то бесплатно. Постоји скривени део форума за студенте, али већина тога има и ОВДЕ

Постоји и андерграунд скриптарница преко пута факса, али и студентска библиотека у оквиру факултета. Не могу се купити ни петина књига и часописа потребних за студирање, јер су то углавном стари наслови.

Итд...

Питајте слободно.

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha Зна ли ико ишта за богословију?

Подели на овим сајтовима

0205_whistling Зна ли ико ишта за богословију?

Danas sam bas razgovarao sa odgovornima oko toga. Dokumenti se primaju do kraja maja mada ce biti i produzen rok zbog ove mature ili kako se vec zove a sam prijemni ce biti u svakom slucaju pre prijemnih za drzavne skole da bi oni koji ne prodju mogli da konkurisu...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...