Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da,jeste cudno,stariji sam ali po meni to nema veze ako neko nesto voli.Pokusacu,sada citam knjige pa kako bude.Jel se lekarski pregled moze obaviti kod lekara opste prakse?

25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru.

Подели на овим сајтовима

Ja gledah neke slike, ima i mnogo starijih ljudi tamo; meni je to super ;) Da, verovatno je kod lekara opste prakse, i mislim da nije nista specijalno zahtevan, klasican pregled [nije vojna akademija, na primer] :D  319.gif

Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater!

Подели на овим сајтовима

Da,jeste cudno,stariji sam ali po meni to nema veze ako neko nesto voli.Pokusacu,sada citam knjige pa kako bude.Jel se lekarski pregled moze obaviti kod lekara opste prakse?

Nema sta da brines, ja sam jos stariji pa evo zavrsavam polako... 319.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pa nemaju veze godine puno za Pbf,kada nesto zelis,zasto bi godine bile prepreka.Neka je sa srecom zavrsetak faksa.

25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru.

Подели на овим сајтовима

Нећете имати сигурно исти тест ове године. То је апсурд и не знам ко би то могао помислити.

Ово што пише у информатору да се може запослити као лице на пословима које се тичу хуманистичких наука је тешка глупост! То значи да можете добити посао нпр. у општини или сл, али ако имате везу у странци и сл.

На факултету се може запослити након завршетка докторских студија, али за то је најбитније имати ментора, тј. неког од професора који ће обезбедити место и препоручити.

Могуће је уписати мастер на филолошком, филозофском, правном и др. факултетима.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Moguće, ali kako jedan pravnik reče, čemu? Tj. zašto upisivati master ili postdiplomske na drugim nesrodnim studijima?

Dakle kad završiš teologiju možeš samo teologizirati i ništa više. Eventualno možeš biti ambasador republike Austrije u Hrvatskoj...

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

Нећете имати сигурно исти тест ове године. То је апсурд и не знам ко би то могао помислити.

Ово што пише у информатору да се може запослити као лице на пословима које се тичу хуманистичких наука је тешка глупост! То значи да можете добити посао нпр. у општини или сл, али ако имате везу у странци и сл.

На факултету се може запослити након завршетка докторских студија, али за то је најбитније имати ментора, тј. неког од професора који ће обезбедити место и препоручити.

Могуће је уписати мастер на филолошком, филозофском, правном и др. факултетима.

Хвала на одговору.

Подели на овим сајтовима

Moguće, ali kako jedan pravnik reče, čemu? Tj. zašto upisivati master ili postdiplomske na drugim nesrodnim studijima?

Dakle kad završiš teologiju možeš samo teologizirati i ništa više. Eventualno možeš biti ambasador republike Austrije u Hrvatskoj...

То није тачно...

Подели на овим сајтовима

Kada se prosle godine prijavljivalo i koliko dana je trajalo prijavljivanje a kada je bio prijemni,ko zna neka napise.jel se moze kod svog lekara opste prakse obaviti taj pregled i uzeti potvrda za upis na Pbf?

Подели на овим сајтовима

A šta tačno od ovoga nije tačno?

Нетачно је да се може само "теологизирати" и да је узалудно ићи на последипломске студије на друге, мање или више, сродне факултете.

Подели на овим сајтовима

Možeš biti i nuklearni fizičar i teolog:

loyola-university-new-orleans-father-carter-sj-2.jpg?1257961413

http://mm.loyno.edu/jesuit-community/profiles/james-c-carter-sj

Ili astronom - astrofizičar i teolog:

04012011p21ph.jpg

http://vaticanobservatory.org/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=78&Itemid=170

Ili matematičar i teolog:

90.jpg

http://catholic-resources.org/CV.htm

Mrsko mi sad tražit, tamo ih je kakvih hoćete: genetičara, biologa, hemičara, ljekara, arhitekata pa čak i sexuologa.

Ima tu strašno mnogo svakakvih raznih kombinacija.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...