Lion Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ексери... од њих може нешто лепо да се уради 1414_feel "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 није потпуно оригинално, Душан Џамоња је то радио давно http://www.dusan-dzamonja.com/ http://images.artnet.com/WebServices/picture.aspx?date=20070429&catalog=117627&gallery=111155&lot=00246&filetype=2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Sjajno, ali ipak to je apstraktna umetnost, ovo gore je vishe mozaik 0102_laugh "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Meni se baš sviđa. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 А мене сте зезнули , мислио сам сво време да је нека наркоманска тема у питању па је ето до сада нисам отварао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 pa sam si sebe zeznuo "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 pa sam si sebe zeznuo Па јесте зезнулисте ме ,сам се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Да ли ће се факири љутити? Краду им идеје. 29dz8zk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ма не...само ексере confused "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ексери... од њих може нешто лепо да се уради confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 [img]http://img101.imageshack.us/img101/4377/fakirg.jpg[/img] Да ли ће се факири љутити? Краду им идеје. confused Ево ја предлажем да факири после леже на тим сликама... то му дође концептуална уметност - данас врло популарна. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука