Oglo Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Naravno da je važan naziv teme,mada je i normalno da kada već počne tema može i da ode na drugu stranu,možda važniju. Međutim pošto je naziv ove teme Maša vs 0102_laugh,držaću se striktno naziva. Maša + 0102_laugh "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Шааа је, тајац, ааа? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Naslov teme pomaže (ili odmaže) da neko po prvi put otvori (ili ne otvori) neku temu ! Pa , to je jasno , ne ? kome ide moj glas ? 0102_laughpre Maši , mislim ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Акценат је био на питању: да ли лажемо? Понављам, то је као кад би поставили тему: да ли грешимо? Нелогична тема, можда постављач верује да има човека а да не лаже, намерно или не, ја у то не верујем. Ето. А сад, што ради сујета 200 на сат, па ко каже нешто против генијалних питања друга Николе, буде на црној листи модератора, ах, па шта ћемо, навикли смо 0102_laugh Кажем ја, грађани првог реда вс грађани другог реда (немодератори). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 као и увек,Маша оправдала очекивања... 0102_laugh изгубила на продужетке Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Dobra bi ona sarma sinoć... nego me jutros naka žgaravica vata .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 изволи... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 као и увек,Маша оправдала очекивања... изгубила на продужетке Чија очекивања, твоја?Теби баш досадно у животу, а? algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 да,моја... ти си баш решила да будеш психић Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Па кад неће нико од ових ''јуначина'' да ме брани од твојих напада ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 ево,теби за љубав, повлачим све што сам рекао а увредило те је у мањој или вечој мери...али најискреније.... ако хоћеш да бришем неке постове,реци које algabacaju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Акценат је био на питању: да ли лажемо? Понављам, то је као кад би поставили тему: да ли грешимо? Нелогична тема, можда постављач верује да има човека а да не лаже, намерно или не, ја у то не верујем. Ето. А сад, што ради сујета 200 на сат, па ко каже нешто против генијалних питања друга Николе, буде на црној листи модератора, ах, па шта ћемо, навикли смо Кажем ја, грађани првог реда вс грађани другог реда (немодератори). Ау, па ти си баш докона за једну будућу мајку. Да ниси ти нешто опседнута мноме чим се толико позиваш на мене и прозиваш овде и на форуму Верујем? Ајд мало на читање духовне литературе, да пазиш на пренатални период свог детета, јер дете скупља утиске кроз које мајка пролази. А што се тиче моје теме о лагању, елем, ти си показала своју непостојаност чим и даље коментаришеш моје теме а рекла си да нећеш; а такође, испуњаваш својим примером задатак постављене теме... п.с. запитај се где је сујета у овом случају...јер очито у теби кључа Сандрина крв...(она која банована беше...); и не буди патетична са овим "грађанима првог и другог реда"...сви смо грађани Истог Царства Небеског... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Акценат је био на питању: да ли лажемо? Понављам, то је као кад би поставили тему: да ли грешимо? Нелогична тема, можда постављач верује да има човека а да не лаже, намерно или не, ја у то не верујем. Ето. А сад, што ради сујета 200 на сат, па ко каже нешто против генијалних питања друга Николе, буде на црној листи модератора, ах, па шта ћемо, навикли смо Кажем ја, грађани првог реда вс грађани другог реда (немодератори). Ау, па ти си баш докона за једну будућу мајку. Да ниси ти нешто опседнута мноме чим се толико позиваш на мене и прозиваш овде и на форуму Верујем? Ајд мало на читање духовне литературе, да пазиш на пренатални период свог детета, јер дете скупља утиске кроз које мајка пролази. А што се тиче моје теме о лагању, елем, ти си показала своју непостојаност чим и даље коментаришеш моје теме а рекла си да нећеш; а такође, испуњаваш својим примером задатак постављене теме... п.с. запитај се где је сујета у овом случају...јер очито у теби кључа Сандрина крв...(она која банована беше...); и не буди патетична са овим "грађанима првог и другог реда"...сви смо грађани Истог Царства Небеског... Необавештен си, ја већ јесам мајка. Не знам ко је докон, неко ко поставља 200 тема недељно и суди о томе чији су одговори смислени а чији бесмислени ... Не знам да ли примећујеш колико си се разбеснео јер сам изнела пар пута своје мишљење на теме које си поставио. Извини, то за мене није нормална реакција. Толико смирености и духовности у твојим темама, али зато када се некоме нешто не свиди, нестане сва твоја ''смиреност'' и вређаш. Јел теби неко помињао породицу? Јел те прозивао да ли си отац, да ли имаш децу, шта си радио или радиш у пренаталном периоду? Ко је то теби дао за право, неваспитани и неотесани сељоберу? Тек сад ћу да коментаришем бре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Добра ова тема, него нешто ми личи да је наслов мало омашен. Лепше би било да гласи : Нова лекција самољубља И ако је Маша мета, ко је стварни циљ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 изволи... Hvala, ali rešio sam to na stari način.... ponovo sam se jutros nažderao sarme ... klin se kinom izbija ..... :0104cheesy: ....ili to beše za alkohol 0409_feel :0104cheesy: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука