Jump to content

Да ли сте прошли кроз рок, метал, техно, панк.... фазу ?

Оцени ову тему

Да ли, сте прошли кроз рок, метал, техно, панк.... фазу ?  

30 члановâ је гласало

1. 1. Да ли, сте прошли кроз рок, метал, техно, панк.... фазу ?

• Да, одавно ....
      10
    • Онако и јесам и нисам.
      5
    • Не нисам још активно слушам музику.
      15

Препоручена порука

Када се сетим само Кикилија,Вује,Пеце панкера,Спалета скинса и целе београдске старе панк екипе са којима сам висио у "Полету",концертима,журкама и по улазима...делује ми нестварно и предалеко...па КБО,Вује и Бобана,Па другара из детињства Пеше из Труле Коалиције,Маринка и Макса из Бјесова такође другара из младости...Боже,како је све то чудно.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ja sam bio u black,death, trash metal fazonu jedno 3-4 godine. Vremenom sam menjao ukus pa sam presao na nesto blazi punk. I dalje slusam punk i mislim da ce do kraja zivota tako biti, iako sad redje slusam ali nekako mi je ostao u srcu  :) mada sad vise slusam alternativnu rock scenu, ubaci se tu i koji dnb i dub  klapklap

eee da ne zaboravim i duhovnu muziku koju sam od prosle godine zavoleo otkako sam zapoceo taj moj "crkveni" zivot 0202_238

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Hehe dobro stari Queens-i  0202_238

ja volim ove Arctic monkeys. Ne znam koliko slusas ovakve bendove, ali meni se dopada ovaj britanski rock/pop (sta li je vec)

Једна од мојих омиљених песама... :)

Подели на овим сајтовима

Hehe dobro stari Queens-i  0202_238

ja volim ove Arctic monkeys. Ne znam koliko slusas ovakve bendove, ali meni se dopada ovaj britanski rock/pop (sta li je vec)

Једна од мојих омиљених песама... :)

A steta sto ih nisam gledao prosle godine na exit-u.

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Морам признати да ми је најомиљнија група,иако највише слушам блуз рок,ипак једна група која припада сасвим другом музичком жанру а то је The Dandy Warhols

The Dandy Warhols - (Tony, This Song Is Called) Lou Weed

Dandy Warhols - Godless

Mohammed (The Dandy Warhols)

Sleep (Dandy Warhols)

Подели на овим сајтовима

Реп , турбо-фолк, и поп музику никад нисам слушао, све остало је мање више о.ц.

..а стари добро диско?  :)

Може , али сваки стоти сонг...

Поштено! 0202_238

Подели на овим сајтовима

Реп , турбо-фолк, и поп музику никад нисам слушао, све остало је мање више о.ц.

..а стари добро диско?  :)

Може , али сваки стоти сонг...

Поштено! 0202_238

Искрено нисам га никад слушао , оно као нешто да га слушам, али ми није ни сметао да би рецимо одмах гасио ту музику или бего одатле где се она пушта...

Али реално нисам често ни бивао на местима где је искључиво дрмала та диско музика.

Уосталом диско му је неки далеки предак техно музике...

А техно ми пак не смета ни мало, јербо га и слушам, нисам луд ни за каквом музиком да сад кажем како не бих могао без ње, то са музиком је ваљда неки фазон идентификације колико капирам, а моја идентификација није баш заснована на музици ...

Мада ми није чудан тај феномен да се код нас омладина у једном историјском периоду некако идентификовала са одређеним музичким правцима, само и ономад а и сад мислим да је то био неки тренутни пролазни период...

Данас су ипак нека друга времена и клинци углавном не узимају себи за узор музичаре и музички правац ...  сад су неки други узори ...

Подели на овим сајтовима

...ја баш зато и поменух диско музику кад си већ почео да набрајаш шта све не слушаш...осетио сам да је и она на твом списку...као и мом. joooj

Подели на овим сајтовима

Пошто и даље нисам превазишао "ђавољу музику" (вероватно зато што је благодат код акакијеваца, а не нас екумениста-новотараца), у нади да ћу успети да се "рехабилитујем" (и коначно схватим да сам "човек под анатемом") скренуо бих пажњу на следеће "спасоносне" снимке:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dfBRcBZWI8E

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=D99UQfzceiI&feature=related

Ову музичку исповест "новотарца" завршио бих ипак поруком Laibach-а:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W7SFcB0vOhQ

у нади да и за нас има наде...  joooj:) 0110_hahaha 0110_hahaha

0442_feel

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...