ArcticSilence Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 U svom dvogodišnjem (otprilike) radu u pripremi štampe, više puta se javila potreba za logotipom SPC u vektorskom formatu. No, nigde i nijednom nismo uspeli da ga pronađemo. U najboljem slučaju, nalazili smo rastersku grafiku malih dimenzija i u niskoj rezoluciji. Ukoliko postoji potreba za izradom logotipa i ostalih obeležja u vektorskom formatu, molim da mi se javi neko od administratora. Naravno, moj rad bi bio Pro Bono - bez nadoknade. Hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 To bi bilo baš super.... (Drži se .svg formata sHa_sarcasticlol) A i ja sam hteo da pitam, da li bi nam moderacija mogla ustupiti logo ŽRU i ostale ove dzidza-bidze sa sajta da malo eksperimentišemo....? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Наравно. Врло смо расположени за експериментисање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 O moderni svešteniče naš kraljica .... E pa super .... davaj kraljica .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ArcticSilence Написано Јун 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 To bi bilo baš super.... (Drži se .svg formata kraljica) A i ja sam hteo da pitam, da li bi nam moderacija mogla ustupiti logo ŽRU i ostale ove dzidza-bidze sa sajta da malo eksperimentišemo....? hehe, pa i ja sam se pitao zašto sam stavio SVG ali nema veze. no, trebaju mi jasne fotografije pristojne rezolucije i veličine i ja - prionem na posao kraljica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Ma ne, pogrešno si skontao kraljica .... Volim što si napisao svg .... U Inkscape se zezam kada crtkam nešto, zato sam napisao kraljica .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ArcticSilence Написано Јун 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2010 Ma ne, pogrešno si skontao .... Volim što si napisao svg .... U Inkscape se zezam kada crtkam nešto, zato sam napisao .... hehe ma nisam pogrešno skontao, nego se uopšte retko sretne SVG file, pa zato 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука