Jump to content

Протосинђел Симеон Виловски одлуком Црквеног суда лишен свештеничког и монашког

Оцени ову тему

Препоручена порука

Samo bih pitao, zasto ga grcke vlasti ne isporuce ako nase vlasti imaju dokaze?

грчке власти не зависе од нашег правосудног система, већ од сопственог.

захтев суседне државе се може или не мора прихватити, поготово ако у тренутној ништа није зло урадио.

да се поновим, кад сам и ја пре пар месеци објаснио.

Подели на овим сајтовима

POŠTOVANI ČITAOCI FORUMA!

NISAM SIGURNA DA OVU TEMU TREBA KOMENTARISATI. BOŽJA KAZNA MU SLEDI KAKO TAKO. SAMO KAKO SE OSEĆAJU SADA ONI KOJI SU ZNALI GODINAMA ŠTA SIMEON VILOVSKI RADI I ĆUTALI. KOLIKA JE NJIHOVA KRIVICA. OD KUD SE SADA ODJEDNOM SVE ZNA, NEKO JE TU LICEMER. RAZMISLITE, CRKVA I POP NISU BOG NEMAJU PRAVO DA OPRAŠTAJU I SAKRIVAJU TUĐA ZLODELA.

POZDRAV SVIMA I RAZMISLITE KADA ŠTITITE OVAKVE OSOBE.

И сам сам био пар година чест посетилац рашкопризренске епархије, и јасно је се видео јако лош утицај Симеона, на који су се жалили многи монаси и свештеници. Ишло је то постепено док није удаљио потпуно епископа од монаштва и од клира... Исто знам и за проблем књижаре "Атос" у Београду. Све су то познате ствари.

Тако, када причам против не причам напамет.

А то што га држе грчке власти је још већа срамота за њега. И боље они да суде него ми.

А какав је то Епископ кога ико може одаљити од монаштва и клира?
Подели на овим сајтовима

А какав је то Епископ кога ико може одаљити од монаштва и клира?

свакоме се то деси у неком тренутку - не слушају они њега, не слуша он никог ...

па људи смо ...

Подели на овим сајтовима

Милсим да смо ми много наивнији тако да су овакви коментари о владики +Артмеију непотребни и злонамерни. Ми наивци над наивцима да коментаришемо ниво наивности духовника као што је владика +Артмеије. Срамота. И само да знате да нисте у већини ви који овако размишљате иако вам се то тако чини. Народ који нико ништа не пита још увек има истанчан осећај за Истину.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Народ који нико ништа не пита још увек има истанчан осећај за Истину.

Владика има "истанчане осећаје" за Симу и Предрага Суботичког,Сима има "истанчане осећаје" за народне "истанчане осећаје",а народ има "истанчан осећај"...за шта,пријатељу,да чујем одговор?  ;)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

а народ има "истанчан осећај"...за шта,пријатељу,да чујем одговор?  ;)

Да препозна праве христоносне пастире и разликује их од оних који "прескачу у тор" и "на врата не улазе". Можемо ми бедници трубити и паметовати овде по форумима - време ће донети Истину и Утеху. Ништа неће остати тајно. Ти мислиш овако, ја мислим онако. Истина се не да сакрити, видећемо.

Подели на овим сајтовима

а народ има "истанчан осећај"...за шта,пријатељу,да чујем одговор?  ;)

Да препозна праве христоносне пастире и разликује их од оних који "прескачу у тор" и "на врата не улазе". Можемо ми бедници трубити и паметовати овде по форумима - време ће донети Истину и Утеху. Ништа неће остати тајно. Ти мислиш овако, ја мислим онако. Истина се не да сакрити, видећемо.

Тиит!...погрешан одговор,Дражо!

Подели на овим сајтовима

а народ има "истанчан осећај"...за шта,пријатељу,да чујем одговор?  0442_feel

Тиит! ...кажи зашто, Соломон Кејне!

Подели на овим сајтовима

а народ има "истанчан осећај"...за шта,пријатељу,да чујем одговор?  0442_feel

Тиит! ...кажи зашто, Соломон Кејне!

На питање се не одговара питањем...то би требао да знаш или?

Подели на овим сајтовима

Сви проблеми у Цркви, губитак црквене свести итд., новотарство-старотарство, све ово у неше дане није проблем од јуче. Он се зове ПОКУШАЈ РАЗОВАПЛОЋЕЊА СИНА БОЖЈЕГ, а као последица губитак пневматолошког карактера спасења, и најзад губотак онтолошких свих могућих импликација.

Тако да губите време размишљајући о свему овоме не пуцајући у срж проблема.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...