Jump to content

Преузмите бесплатно црквени и креативни календар "ЖРУ" за ЈУН 2010

Оцени ову тему

Препоручена порука

евеј нам га нови календар за ЈУН! stadaradim

фала нашој сестри Данијели за труд  0110_hahaha

4chsmu1 предлог: десни клик на слику и опција save as, те га запамтите тамо где желите у компјутеру, а онда га поставите за позадину.

УЖИВАЈТЕ  0205_whistling

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ukoliko nekome smeta ovo što piše ime autora i sajta na kalendaru, ako treba postaviću uputstvo kako da to lako obrišete ili da upišete šta god želite... 0110_hahaha

Pošto nigde na slici ne stoji da je zaštićeno sa copyrightom. slavabogu

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

сам потпис, по закону о заштити ауторских права, је већ довољна ознака да се ради о ауторском делу и према томе не може никако другачије бити дистрибуирано или мењано да се изгуби део или потпуно ауторско право slavabogu

иначе, c заокружено поред имена и презиме је ознака за копирајт, ауторска права на српском  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

prvo...Gospođica-gospođa-sestra Danijela O. nije zakonski zaštitila svoj uradak...

drugo...po svom nahođenju je ispisivala način ishrane za pojedine dane...(umesto kao što priliči svakom dobrom zilotu da svaki dan na suhom kruvu i vodi provede, dok za vikende i o praznicima može da okusi i kuhano) naša sestra Danijela O. daje slobodu da se jede i na ulju, i ...pazite sad ovo...čak i riba... Post ko za decu...hmmm

treće....

....nema treće. Danijela O. je :).

Подели на овим сајтовима

hvala Medo.

inače, mogu da ćeram kako oću u vezi autorskih prava. zakon o tome je veoma precizan i za divno čudo primenjuje se (da, da, zakon se zaista primenjuje u zemlji Srbiji), imam advokata koji zatupa sve nas koji se bavimo ovim poslom...

tako da ako neko hoće da pokuša nešto... slobodno  :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

prvo...Gospođica-gospođa-sestra Danijela O. nije zakonski zaštitila svoj uradak...

drugo...po svom nahođenju je ispisivala način ishrane za pojedine dane...(umesto kao što priliči svakom dobrom zilotu da svaki dan na suhom kruvu i vodi provede, dok za vikende i o praznicima može da okusi i kuhano) naša sestra Danijela O. daje slobodu da se jede i na ulju, i ...pazite sad ovo...čak i riba... Post ko za decu...hmmm

treće....

....nema treće. Danijela O. je :).

prvo:

to ti mislis.

drugo:

nista je ne radim po svom nahodjenju sto se tice kalendara vec po dogovoru sa o.Ivanom koji odobrava sve sto radim.

a kako ko posti ne odlucujem ja:

http://www.holytrinityorthodox.com/calendar/

trece:

ja to nisam

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

a kako ko posti ne odlucujem ja:

http://www.holytrinityorthodox.com/calendar/

ccc....strani špijunski kalendari na nerazumljivom jeziku...

Šta ćemo sutra imati kad dođu mali zeljeni? Post za vanzemljake?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Данијела, Владан се шали  245245245 Знаш га...

Него Владане, не би било згорег да и Ти направиш неки календар, па ми пошаљи на ПП. Ако буде ваљао, стављамо га за download. A?

Подели на овим сајтовима

ne, oče, ne znam ja da se on šali. i ne poznajem ga dobro da bih znala da se šali.

nisu mi jasni ljudi koji vole da pljunu na neciji trud i rad bez zadrške.

Подели на овим сајтовима

I bre vi pravoslavci baš ste ko motke ukrućeni.

Nemo da puknete samo.

Neću sad o.Ivane da pravim u zinat.

I kakvi smo ljudi to...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Немој тако Данијела.  dobar decko Знаш и сама да је набољи показатељ Твог труда преузетих 6000 календара месечно. То је довољан показатељ да си урадила праву ствар. А Владан као Владан... 4chsmu1 иначе, прави екстра филмиће и сликице. Због једне ме попљуваше на ихтусу.усу сам' тако.   4chsmu1

Подели на овим сајтовима

сваки рад је подложан критици и увек може боље и другачије да се направи.

такву критику ценим.

не подносим људе који критикују ради критике и задовљења комплекса. ако ти се нешто не свиђа а не умеш да допринесеш да то буде боље, лепше... заобиђи, немој се истресати.

Подели на овим сајтовима

врло поучан едукативни материјал,

али нећемо поучавати на овом сајту како се ремете ауторска права.

Меда.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...