Gospodin Jakov Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Stvarno liče.... čoveče.... sav sam se naježio .... :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Stvarno liče.... čoveče.... sav sam se naježio .... :smiley: ...к'о Тадић и Николић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Orginal 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 A koliko stvarno mislim da ova dvojica koje ti spomenu stvarno liče, toliko želim da ona dvojica na slikama iz tvog prvog posta stvarno liče :smiley: ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 A koliko stvarno mislim da ova dvojica koje ti spomenu stvarno liče, toliko želim da ona dvojica na slikama iz tvog prvog posta stvarno liče :smiley: ..... Ил је касно ил старим... ...шта си уствари хтео да кажеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 A koliko stvarno mislim da ova dvojica koje ti spomenu stvarno liče, toliko želim da ona dvojica na slikama iz tvog prvog posta stvarno liče :smiley: ..... Даће добри Бог. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Mislim upravo ovo što sam napisao... Mislim da je politika Tadića i Nikolića ista..... i želim i voleo bih da Car Nikolaj II i Predsednik Medvedev stvarno liče.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Тако сам те и разумео....зато сам и дао благослов. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Video sam da si razumeo odprve 0110_hahaha ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 аха, ко и прва и последња слика клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука