Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 По мени и не баш, поготово не Распућин и Путин. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Meni Medvedev i Romanov isti. A Raspucin i Putin jok. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
medjugorje Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Meni Medvedev i Romanov isti. A Raspucin i Putin jok. Tocno tako!a baš velika sličnost ima između cara i predsjednika, za nevjerovat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Meni Medvedev i Romanov isti. A Raspucin i Putin jok. Tocno tako!a baš velika sličnost ima između cara i predsjednika, za nevjerovat crosseo Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Meni Medvedev i Romanov isti. A Raspucin i Putin jok. Tocno tako!a baš velika sličnost ima između cara i predsjednika, za nevjerovat да није његова реинкарнација ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Ја не знам коју ви ТОЛИКУ сличност видите. Па погледајте само колика је разлика између прве и друге фотографије у низу. Обичан морфинг... тако би и ја могао да личим на Стивена Сигала. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Мај 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Очи гледај - поглед - bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Очи гледај - поглед - bliss jeeee Да и то је све. 4chsmu1 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vikiblaga Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Цар је лепши, некако... а Медведев, он је дечко са руском фацом... не знам... Вики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука