dusha Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Недостаје ми моја Косовска митровица prstgore а мени Сочаница... нисам одатле али имам ту драге људе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Ево, само за тебе Иване и за оне који носе у срцу Косово, ови кристали из утробе косовске земље... И један поглед са врха Руговске клисуре Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 319.gif Знају они добро шта отимају. Колико је Косово и Метохија богата. Само, нама је богатија... или би бар требала да буде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Црногорка, аутор Бранибор Дебељковић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 од истог аутора Бранибора Дебељковића... Скупљање сена, Голија девојчица са Јастрепца Фата кањон Дрине село, Санџак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Meni nepoznat autor Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 nana је реаговао/ла на ово 1 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Црногорка, аутор Бранибор Дебељковић Ovakva je bila majka moga dede. Ostala mi je u secanju kao predivno stvorenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Август 3, 2011 Пријави Подели Написано Август 3, 2011 Montevideo, Urugvaj, 1930. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Август 3, 2011 Пријави Подели Написано Август 3, 2011 Mikica Arsenijevic nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Август 3, 2011 Пријави Подели Написано Август 3, 2011 fudbaleri reprezentacije Jugoslavije, 1930.Urugvaj nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2011 Пријави Подели Написано Август 3, 2011 nana је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука