w.a.mozart Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Gospode,pomozi da sa najmanje reči obuhvatimo TEBE u molitvi 4chsmu1 Pomozi da nam molitva sve više bude odnos sa Tobom kroz sve što radimo a da sve manje bude u rečima kroz fiktivne situacije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 ГОСПОДЕ, Тражим помиловање,за све слепе, непомичне,кљасте, оболеле,луде,напуштене,остављене,растављене,тужне, унесрећене, ГОСПОДЕ, Тражим помиловање за очајне, сетне,разметне,унижене, неправедно оптужене,оклеветане,криво сведочене,опоменуте, неуравнотежене,тихе и неупадљиве, ГОСПОДЕ, Тражим помиловање за бедне и заборављене,антипатичне и отеране,за протеране и мучки заведене. ГОСПОДЕ, Тражим помиловање за оне који не умеју да љубе и губе, чије је срце скамењено и усне у грчу.За оне који не знају да никада нису сами,да нису остављени. ГОСПОДЕ, тражим помиловање за сву децу света, за све мајке света, за све очеве света.За све грубости изговорене и неизговорене, за сва зла учињена и помишљена,за тајне и јаве, за несреће и несрећне. ГОСПОДЕ, тражим помиловање за цео грешни свет,па на крају и за себе грешну. ПОМИЛУЈ ГОСПОДЕ по великој милости Својој, знам да можеш, јер си Милостив, јер си ЉУБАВ! Ukratko sam predstavio molitvu za ljude koji su u tragedijama, pored toga i za zivotinje se molim. dobrodosao markane greengrin ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Gospode, oprosti mi moj greh, ne znam šta mi bi da to uradim. Smiluj se na mene i ne gnevi se jako...mnogo sam potresena što sam to učinila- Gospode, oprosti mi, molim te! facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Gospode, oprosti mi moj greh, ne znam šta mi bi da to uradim. Smiluj se na mene i ne gnevi se jako...mnogo sam potresena što sam to učinila- Gospode, oprosti mi, molim te! 1000000001010 facenew22222222 pa gdje si ti sanja zivota ti...tacno sam znala da si se u nesto uvalila cim te nema ovoliko facenew22222222 facenew22222222 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Gospode, oprosti mi moj greh, ne znam šta mi bi da to uradim. Smiluj se na mene i ne gnevi se jako...mnogo sam potresena što sam to učinila- Gospode, oprosti mi, molim te! facenew22222222 pa gdje si ti sanja zivota ti...tacno sam znala da si se u nesto uvalila cim te nema ovoliko 1000000001010 facenew22222222 Ćuti i ništa me ne pitaj. Jedino mi tuđa molitva može pomoći, moja je uzaludna facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Gospode, oprosti mi moj greh, ne znam šta mi bi da to uradim. Smiluj se na mene i ne gnevi se jako...mnogo sam potresena što sam to učinila- Gospode, oprosti mi, molim te! :cheesy2: facenew22222222 pa gdje si ti sanja zivota ti...tacno sam znala da si se u nesto uvalila cim te nema ovoliko 1000000001010 Ćuti i ništa me ne pitaj. Jedino mi tuđa molitva može pomoći, moja je uzaludna facenew22222222 to ti se samo tako cini,da je uzaludna...pomenucu te veceras u mojim molitvama facenew22222222 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Gospode, oprosti mi moj greh, ne znam šta mi bi da to uradim. Smiluj se na mene i ne gnevi se jako...mnogo sam potresena što sam to učinila- Gospode, oprosti mi, molim te! :cheesy2: facenew22222222 pa gdje si ti sanja zivota ti...tacno sam znala da si se u nesto uvalila cim te nema ovoliko 1000000001010 Ćuti i ništa me ne pitaj. Jedino mi tuđa molitva može pomoći, moja je uzaludna facenew22222222 to ti se samo tako cini,da je uzaludna...pomenucu te veceras u mojim molitvama facenew22222222 Pomeni me, molim te smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Gospode, brzo me ocisti i podigni kada zgresim Imenu Tvome. Gospode, ne daj mi da se valjam u starim secanjima. Gospode, da ne previdim zajednicu sa Tobom zagledan u tudju mudrost. Gospode, vodi me sa Sobom kuda god Ti hoces. Gospode, jedino lutanje sa Tobom nije zabluda. Gospode, privuci Sebi nezno one koji su opasno zastranili. Gospode, silu ulij u mene kada drugima objavljujem oprezno volju Tvoju. Gospode, otkloni ono sto siluje moj duh. Gospode, da ne postanem ocajan u borbi sa sobom i neprijateljem. Gospode, pokazi mi ambise moje duse da se uplasim. Gospode, divan je mrak sa Tobom. Gospode, da menjam svet oko sebe Tobom a ne da bezim od njega. Gospode, podseti me sta to bese nevinost. Gospode, skrusi me zapovestima Tvojim da Duha pronadjem. Gospode, odseci moju mudrost kada Ti obznanjujes. Gospode, oprosti moju neposlusnost dok se Ti meni radujes. Gospode, farisejsku molitvu iz mene iskopaj. Gospode, mudru radost inspirisi za mene i druge. Gospode, ishitrenost na vreme uspori. Gospode, duhovni rasizam triput prokuni. Gospode, nezrelost stajanjem u Tebi u drvo zivota pretvori. Gospode, moralni ponos ljubavlju i prastanjem nadomesti. Gospode, krutu odgovornost ljubavlju Duha omeksaj. Gospode, nauci me da zivim sa drugima u miru. Gospode, suvisnu neznost strahom Bozijim opameti. Gospode, pokazi liniju izmedju neozbiljnosti i jurodivosti. Gospode, mnogobriznost duse i tela Svojom brigom uspokoj. Gospode, zlu radoznalost ukroti smirenjem. Gospode, oprezan govor sa hriscanima i nehriscanima podaj. Gospode, gresnu bezbriznost osavrsi radom. Gospode, pomirenje sa svima i u mislima podaj. Gospode, plasticno ponasanje i izgled umudri Svojim prisustvom. Gospode, naglu poboznost i sujevernu veru Crkvom prosveti. Gospode, uvrsti me sa Svojim izabranim nasledjem. Gospode, psihologizaciju otkloni iz moga duha. Gospode, zivu neposrednost u Tebi da zadobijem. Gospode, nauci me da bez roptanja i smutnje prastam drugima. Gospode, prijatnom tisinom nagradi me. Gospode, pomozi mi da Ti nenametljivo privedem druge. Gospode, zle oci pripitomi da se raduju drugome. Gospode, ne ugasi ceznju za Tvojim Domom. Gospode, slava Tebi sto me Tvojim logosima prosvecujes. Gospode, smiruj me pred Svojom Premudroscu. Gospode, ne daj mi da pobegnem pred onima koji me vole. Gospode, o Tvojim recima da razmisljam dokle god me ima. Gospode, hvala ti za moj pakao jer drugacije do Tebe ne bih dosao. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Gospode, brzo me ocisti i podigni kada zgresim Imenu Tvome. Gospode, ne daj mi da se valjam u starim secanjima. Gospode, da ne previdim zajednicu sa Tobom zagledan u tudju mudrost. Gospode, vodi me sa Sobom kuda god Ti hoces. Gospode, jedino lutanje sa Tobom nije zabluda. Gospode, privuci Sebi nezno one koji su opasno zastranili. Gospode, silu ulij u mene kada drugima objavljujem oprezno volju Tvoju. Gospode, otkloni ono sto siluje moj duh. Gospode, da ne postanem ocajan u borbi sa sobom i neprijateljem. Gospode, pokazi mi ambise moje duse da se uplasim. Gospode, divan je mrak sa Tobom. Gospode, da menjam svet oko sebe Tobom a ne da bezim od njega. Gospode, podseti me sta to bese nevinost. Gospode, skrusi me zapovestima Tvojim da Duha pronadjem. Gospode, odseci moju mudrost kada Ti obznanjujes. Gospode, oprosti moju neposlusnost dok se Ti meni radujes. Gospode, farisejsku molitvu iz mene iskopaj. Gospode, mudru radost inspirisi za mene i druge. Gospode, ishitrenost na vreme uspori. Gospode, duhovni rasizam triput prokuni. Gospode, nezrelost stajanjem u Tebi u drvo zivota pretvori. Gospode, moralni ponos ljubavlju i prastanjem nadomesti. Gospode, krutu odgovornost ljubavlju Duha omeksaj. Gospode, nauci me da zivim sa drugima u miru. Gospode, suvisnu neznost strahom Bozijim opameti. Gospode, pokazi liniju izmedju neozbiljnosti i jurodivosti. Gospode, mnogobriznost duse i tela Svojom brigom uspokoj. Gospode, zlu radoznalost ukroti smirenjem. Gospode, oprezan govor sa hriscanima i nehriscanima podaj. Gospode, gresnu bezbriznost osavrsi radom. Gospode, pomirenje sa svima i u mislima podaj. Gospode, plasticno ponasanje i izgled umudri Svojim prisustvom. Gospode, naglu poboznost i sujevernu veru Crkvom prosveti. Gospode, uvrsti me sa Svojim izabranim nasledjem. Gospode, psihologizaciju otkloni iz moga duha. Gospode, zivu neposrednost u Tebi da zadobijem. Gospode, nauci me da bez roptanja i smutnje prastam drugima. Gospode, prijatnom tisinom nagradi me. Gospode, pomozi mi da Ti nenametljivo privedem druge. Gospode, zle oci pripitomi da se raduju drugome. Gospode, ne ugasi ceznju za Tvojim Domom. Gospode, slava Tebi sto me Tvojim logosima prosvecujes. Gospode, smiruj me pred Svojom Premudroscu. Gospode, ne daj mi da pobegnem pred onima koji me vole. Gospode, o Tvojim recima da razmisljam dokle god me ima. Gospode, hvala ti za moj pakao jer drugacije do Tebe ne bih dosao. Hvala ti Gospode što ima ovakvih ljudi čije molitve zaokupe celokupno ljudsko biće. fmqmtx Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 fmqmtx http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Gospode, brzo me ocisti i podigni kada zgresim Imenu Tvome. Gospode, ne daj mi da se valjam u starim secanjima. Gospode, privuci Sebi nezno one koji su opasno zastranili. Gospode, otkloni ono sto siluje moj duh. Gospode, da ne postanem ocajan u borbi sa sobom i neprijateljem. Gospode, podseti me sta to bese nevinost. Gospode, oprosti moju neposlusnost dok se Ti meni radujes. Divno! Ovo ti kradem, da znaš smej.gif 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Kradja mu u ovom slucaju dodje ispunjenje a ne prekrsaj zapovesti 0102_laugh http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Kradja mu u ovom slucaju dodje ispunjenje a ne prekrsaj zapovesti 0102_laugh Nisam zastranila krađom, ali jesam u nečem drugom. Tvoje molitve sam okačila na frižider magnetom i nadam se da će me Bog pogledati u ovoj mojoj duhovnoj kaljuži. Valjda će mi oprostiti greh smej.gif Zato i jesam izdvojila nekoliko tvojih molitvi a ne sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Kradja mu u ovom slucaju dodje ispunjenje a ne prekrsaj zapovesti 0102_laugh Nisam zastranila krađom, ali jesam u nečem drugom. Tvoje molitve sam okačila na frižider magnetom i nadam se da će me Bog pogledati u ovoj mojoj duhovnoj kaljuži. Valjda će mi oprostiti greh smej.gif Zato i jesam izdvojila nekoliko tvojih molitvi a ne sve. Ok ali ne zaboravi da sam i ja bice pale prirode pa me nekad pomjani svojim recima a Bog sigurno ne gleda na stil mojih ili tvojih ili necijih reci vec na osecanje srca koje i bez reci dopire do prestola blagodati. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 Kradja mu u ovom slucaju dodje ispunjenje a ne prekrsaj zapovesti Nisam zastranila krađom, ali jesam u nečem drugom. Tvoje molitve sam okačila na frižider magnetom i nadam se da će me Bog pogledati u ovoj mojoj duhovnoj kaljuži. Valjda će mi oprostiti greh Zato i jesam izdvojila nekoliko tvojih molitvi a ne sve. Ok ali ne zaboravi da sam i ja bice pale prirode pa me nekad pomjani svojim recima a Bog sigurno ne gleda na stil mojih ili tvojih ili necijih reci vec na osecanje srca koje i bez reci dopire do prestola blagodati. Pomenuću te brate, ali u ovom trenutku teško da će Bog poslušati moju molitvu. facenew22222222 Sad sam baš pala i razbila se ko zvečka, samo čekam da me Bog lupi po ovoj ludoj glavi a ne da me usliši jer Mu ništa ni ne tražim osim praštanja. Joj, kakva sam ja budala, izgubila sam Božju naklonost zbog svoje brzopletosti. Ni Dunav me neće oprati ali ok, pomenuću tebe, mada se ne nadaj da moja molitva u ovom trenutku išta vredi. Trebala bi' da promenim nick u pali anđeo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука