Mara Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Ово је била провера колико вам је стало до форума.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ де ми је слика? Фалим те, Боже, да Форум поново ради....али још није прогледао.....де су слике? dada dada dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Carinik Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Види стварно, нема ми цветића... Или надаље смеју да се постављају само лепе сличице "A цариник издалека стајаше, и не хтеде ни очију уздигнути небу, него се бијаше у прса своја говорећи:"Боже, милостив буди мени грешноме!"(Лк 18;13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Наш техничар ради на оптимизацији сајта, док смо још мало на овом старом серверу. Све ће то доћи на своје, не берите бриге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Нисам поставила ово питање да бих увриједила или омаловажила Енозову вјеру или нешто слично, него ме само занима значење, пошто се и у српском језику (бар у Босни) често говори иста ријеч, па ето хтјела бих да знам шта значи. Ништа ружно, заиста. U Bosni su, koliko se ja sećam muslimani (a Boga mi i mi ostali) govorili mašala bez H. Ovo će biti taj novi bosanski jezik - na sve namikari h i eto ti nove reči 0104_cheesy ..... (mahrama, kahva itd.... to se nikad nije govorilo,,,) U svakom slučaju - mašala - misli se pozitivno ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Препоручујем вам да слике за профил постављате преко http://tinypic.com/ Ево, моја слика је увек ту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Onaj rezervni neka ostane ... zlu ne trebalo ! neću da ga brišem ! E , a ko ti је онај талибан тамо што се представио као ја ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Иначе, сваки пут и ја видим неке нове моменте на форуму, а појма немам одакле су. сада на почетку форума иду неке вести. Хм, надам се да ће ово све да се среди још вечерас. Да, незгодно је то пребацивање на други сервер, мало је све то компликовано јер наш сајт има велику базу података. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Onaj rezervni neka ostane ... zlu ne trebalo ! neću da ga brišem ! E , a ko ti је онај талибан тамо што се представио као ја ? lelee... pa , to li nisi bio ti ? a , ja mu rek'o neke stvari o sebi ... sad može da me ucenjuje ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Наш техничар ради на оптимизацији сајта, док смо још мало на овом старом серверу. Све ће то доћи на своје, не берите бриге.jel' Meda ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Нисам поставила ово питање да бих увриједила или омаловажила Енозову вјеру или нешто слично, него ме само занима значење, пошто се и у српском језику (бар у Босни) често говори иста ријеч, па ето хтјела бих да знам шта значи. Ништа ружно, заиста. Милеееееееееееееееееееева! algabacaju Ево одговора за тебе: Mašallah, su riječi koje musliman spominje kada mu se svidi nešto u ovom slučaju tekst koji si napisao.One znače bukvalno ono što je Allah htio bilo je, ali koriste se u različitim kontestima.U ovom kontekstu u kojem sam ja spomenuo ove riječi one znače hvala Allahu! Наши Срби из Босне кажу "Машала", без "х". То најбоље зна Тавита. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Onaj rezervni neka ostane ... zlu ne trebalo ! neću da ga brišem ! E , a ko ti је онај талибан тамо што се представио као ја ? algabacaju 0202_238 dada Mašallah, su riječi koje musliman spominje kada mu se svidi nešto u ovom slučaju tekst koji si napisao.One znače bukvalno ono što je Allah htio bilo je, ali koriste se u različitim kontestima.U ovom kontekstu u kojem sam ja spomenuo ove riječi one znače hvala Allahu! Наши Срби из Босне кажу "Машала", без "х". То најбоље зна Тавита. dada Kod nas babe kazu Masala (bez H) kad se rodi zdravo dete, kad se ostvari dobar promet, kad se zakolje dobro ugojeno prase ...... dada http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2010 confused :group111: zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 2, 2010 Пријави Подели Написано Јун 2, 2010 Лаос: confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 2, 2010 Пријави Подели Написано Јун 2, 2010 confused Благослови! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јун 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2010 да ли смо сада на новом серверу или ја то пишем на старом confused Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука