Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Чини ми се да су се доста искормелцијализовали. И песма и спот (најновији) .... "За николин имиџ се побринуо..." Алогија на Пинку.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
After forever Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Ееее.... штета... Од bliss jeeee до bliss jeeee Хм.... bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Ееее.... штета... Од 0102_laugh до kolo2 Хм.... heaven да, заиста штета.......у принципу, не верујем да ће направити неки драстични преокрет као Освајачи .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Ајој,страшно... Имиџ певача... 0102_laugh "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Лично,пјесма је превише танка.Нема везе да ли је комерцијална (то не мора да значи нешто лоше),али не може да се промјени утисак да је монотона и досадна.Са овом сплаварском метало рок пјесмом су у рангу са Амадеус бендом и Лексингтоном,не знам кога бих још издвјио.Ово је брутална измјена у звуку бенда. Друго,не бих да доносим закључак тако брзо јер треба сачекати читав албум,али ако овако крене,онда ћу радије слушати старије албуме.Можда на крају крајева и није лоше да имамо овакве представнике на мејнстрим сцени. 0102_laugh Алогиа има ранг врло квалитетних музичара,гитариста Срђан Бранковић је свирао као гост на задњем албуму генијалног Shadow Gallery-ja,онда је покретач пројекта EXPEDITION DELTA ,на коме су гостовали сјајни музичари,бубњар из Алогије је много добар... А слушајете како пјевач Никола из Алогије звучи са мађарским прогресив метал бендом Dreyelands : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-YtCbqCCi9k Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Шта мисли Max Bucher о овоме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Max Butcher Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Max Butcher ne slusa domacu muziku bliss jeeee Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука