раб.аџија Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Потребна ми је икона Владике Николаја,не нађох одговарајућу,тј,добре резолуције. У Славу Божју и част светог Николаја! http://www.4shared.com/photo/XrNENAvF/nikolaj_zicki.html? 1536x2048 http://www.4shared.com/photo/WJOBYMeI/Nikolaj.html? 766x1200 Пренос моштију Светог Владике Николаја лелићког и свесрпског 1991. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9658.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 23, 2011 Пријави Подели Написано Јул 23, 2011 потребна ми је икона, у већој резолуцији, преп. Сисоја Великог, заштитника деце. мислим да постоји икона са њим и са колевком. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasaml Написано Октобар 1, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2011 pozdrav . dali neko zna koja je ovo slika,sta predstavlja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2011 колико видим овде је пиказана сцена Адамовог пада - првородни грех , људског пада као и целе природе , изгнанство Адама и Еве из раја то је то... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasaml Написано Октобар 2, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2011 hvala. vredelo je objasnjene ,pronasao sam i autora -GHIBERTI-Lorenzo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2011 bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 треба ми баш ова икона Светог Николе али у много већој резолуцији не могу да нађем,има једна индетична икона али су боје мало другачије њу имам треба ми баш ова... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Да ли можда неко има икону св апостола Томе? Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Да ли можда неко има икону св апостола Томе? Evo brate... Саша од Москве and Жедни је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 :229229229: :cheesy2: .hvala. samo ja sam 1327_womens Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 oprosti sekana nisam znao :-[ 1406_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Video sam jednu ikonu na nekom video klipu na njoj su zajedno Gospod Isus,Presveta Bogorodica i Sveti Nikole stoje jedni do drugih ovako ne mogu da je nadjem..da li neko zna kako se zove ta ikona? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука