Jump to content

ЈАВИТЕ СЕ уколико Вам је потребна нека икона

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Икона је лепа, али неправилно представља Свету Тројицу.

Не може се Бог Отац иконописати на основу визије пророка Данила.

Ја имам ову икону кући  heaven

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ја имам ову икону кући  indijanac

Јел?

Нисам знао...онда је икона у реду. heaven

Подели на овим сајтовима

Ја имам ову икону кући  0110_hahaha

Јел?

Нисам знао...онда је икона у реду. bliss jeeee

Mislim da sam vidzao po Crkvama ovakve ikone, mada meni toliko problem nepretstavlja ova ikona. Sa misionarske tacke gledista da jer kako objasniti posle ovoga da je Bog Jednosustan ....

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Или можда Свете Пелагије?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ја имам ову икону кући  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/wink.gif

Јел?

Нисам знао...онда је икона у реду. joooj

Mislim da sam vidzao po Crkvama ovakve ikone, mada meni toliko problem nepretstavlja ova ikona. Sa misionarske tacke gledista da jer kako objasniti posle ovoga da je Bog Jednosustan ....

Има их по црквама,

Код мене у Лазаревцу, у цркви, се налази таква фреска.

У шали сам рекао да је икона у реду, јер је ти имаш. 0110_hahaha

Иначе, такво иконописање (неправилно) дошло је са запада:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Имате ли икону св. Петра Коришког, макар и минијатурну?  Много би ми значило... Хвала унапред  :drugarstvo:

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Поздрав добри људи.

Постоји ли уопште нека икона прања ногу ученицима (Јн 13, 4-12)?

Да молчит всјакаја плот человјеча, и да стојит со страхом и трепетом, и ничтоже земноје в себје да помишљает:

Цар бо царствујушчих, и Господ господствујушчих, приходит заклатисја и датисја в сњед вјерним.

Подели на овим сајтовима

Е даа и ако има неко велику икону пророка Јеремије или можда случајно оца Гаврила многострадалног (тајновидца) ако уопште таква постоји.

Да молчит всјакаја плот человјеча, и да стојит со страхом и трепетом, и ничтоже земноје в себје да помишљает:

Цар бо царствујушчих, и Господ господствујушчих, приходит заклатисја и датисја в сњед вјерним.

Подели на овим сајтовима

Нисам ни ја, ал реко да питам.

Подели на овим сајтовима

Е даа и ако има неко велику икону пророка Јеремије или можда случајно оца Гаврила многострадалног (тајновидца) ако уопште таква постоји.

Postoje samo fotografije starca Gavrila , a ikone nema jel starac nije kanizovan kao svetitelj
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...