Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 По научном истраживању у Енглеској хеви металци су најинтелигентнији и најсензитивнији људи! 0110_hahaha О томе прича Слађана Милошевић : 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 16, 2010 Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Научно истраживање, какав ли им је био поступак 0110_hahaha Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Истраживање је пун погодак... 0110_hahaha Из мог вишедеценијског хм стажа,могу само потврдити неоспорну чињеницу... 0110_hahaha Пре 25 година... 2010 год... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Иза мене свира Пантера...и једна плава Маја... 0110_hahaha "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Први треш спид метал бенд на балкану...Хелер... Моја маленкост,први слева,па Коле,Милер,Атила... goranger је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Свака част Макс ! 0110_hahaha о.Иван и ја смо некад имали хм бендове... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Jeste li možda čuli za metal bend Bombarder iz Sarajeva? Često su svirali po Novom Sadu i Beogradu.... Oni su bili dobri (ne znam da li još uvek postoje), malo su im tekstovi bili bez veze - nešto ovko je išlo: Kopač grobova sam ja i iskopaću te ja i sve nešto ja, ja... da se rimuje :smiley: ... ali svirka je bila žešća..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука