Jump to content

Escobar vs Жељко.

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

Ko cvili od Amerike ?? Zeljko ti ocigledno ne posmatras obbjektivno al valjda ces tu fazu da prebrodis !

Ja nit idealizujem Ameriku ,nit verujem u nju no u BOGA ! Samo pricati da sva dolaze iz Amerike je nezrelo i glupo a pre svega neobjektivno !  To smo mi imali problem sa Amerikom tu nikako ne umanjuje njen doprinos svetu ! Ja Milicu Rakic nemogu nikad da zaboravim ali ne mogu ni da zaboravim da su slobini sin i unuk Marko jedan i dva u Rusiji sa velikim parama ! Milicu su bombe odnele zbog necije bolesne glave ! Covek koji izgubi rat i unesreci hiljade porodica pa ostane na vlasti ko da nista nije bilo ima neki problem i on i narod ! Malo probaj sire da razmisljas

...

Али добро , видим да ћу морати мало да спустим лопту, јербо сам те узео сувише озбиљно, а ти то свакако не заслужујеш...

Коначно.

dada

Подели на овим сајтовима

• Одговори 136
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

brate znam ja dobro americke ratove u xx veku i svi su bili sa nekom malo suntavom drzavom a ni sa jednom normalnom nisu ratovali !  Kad nemas argumente hvatas se za imperijalizam i slicne zafrkancije ! Taj sto su ga obesili je vise tlacio svoj narod no sto to rade ameri ! Da ta amerika ne radi to sto radi vala bi velike frke bile u svetu jos samo fali da i ovaj Ahmadinedzad napravi nuklearku ! Ipak mirnije mi dete spava dok je atomsko dugmence u Beloj Kuci jer su pokazali da su odgovorna zemlja koja moze sa tim teretom da se nosi ! Za Srbiju je itekako bitno da ima dobre odnose sa Amerikom da to koristi i da usvaja ono sto je dobro iz te zemlje! Pa posle propasti SSSR ta Amerika je Rusiji finansirala obezbedjenje nuklearnih postrojenja kako se neka budala nebi docepala toga

Подели на овим сајтовима

brate znam ja dobro americke ratove u xx veku i svi su bili sa nekom malo suntavom drzavom a ni sa jednom normalnom nisu ratovali !  Kad nemas argumente hvatas se za imperijalizam i slicne zafrkancije ! Taj sto su ga obesili je vise tlacio svoj narod no sto to rade ameri ! Da ta amerika ne radi to sto radi vala bi velike frke bile u svetu jos samo fali da i ovaj Ahmadinedzad napravi nuklearku ! Ipak mirnije mi dete spava dok je atomsko dugmence u Beloj Kuci jer su pokazali da su odgovorna zemlja koja moze sa tim teretom da se nosi ! Za Srbiju je itekako bitno da ima dobre odnose sa Amerikom da to koristi i da usvaja ono sto je dobro iz te zemlje! Pa posle propasti SSSR ta Amerika je Rusiji finansirala obezbedjenje nuklearnih postrojenja kako se neka budala nebi docepala toga

Људи, дајте јављајте БоТи, какав се потенцијал крије у овом генију, отеће нам га амери!

Подели на овим сајтовима

Уличар која је твоја конкретно улога на овој теми, шта радиш овде ?

Io sono qui per pettinare le bambole !

bene. Ho pensato che tu fossi qui a scopare.

perche' ... fate queste cose qui ?

chi e' sopra ?

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Људи, дајте јављајте БоТи, какав се потенцијал крије у овом генију, отеће нам га амери!

Стварно је капацитет, невероватно ...

Пази како оправдава агресију америке на друге државе, каже биле неке ШУНТАВЕ државе...

Вук на овцу своје право има.

Ка тирјанин на слаба чојека,

Ал тирјанству стати ногом заврат,

Довести га к познанију права,

То је људска дужност најсветија!

Империјализам није зафрканција, он је реалност.

Реалност која се огледа и у твојој сервилности према том империјализму, мада у твом случају пре ће бити заљубљеност у тај империјализам, као уосталом и код твојих идеолошких другова, Никола.

Срећом таки се увек на крају истурче , па нам се скину са грбаче са својом сервилном причом.

Надам се Никола да ћеш на крају схватити да поред тако хумане и Хришћанске Америке ти више немаш потребу да верујеш иу Бога и да будеш Црквен човек, јер ето изгледа и да ће проблем смрти решити та твоја љубљена империја, а у том случају чему теби Христос?

Баш ме занима.

Подели на овим сајтовима

chi e' sopra ?

Scusi ,pensavo che fossi uno sciocco, e si.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Navedi mi jednu drzavu sa kojom su ratovali posle WWII a da je bila uredjena i funkcionalna drzava ! Kakav crni imperijalizam covece pa zar mi u ovoj nesredjenoj drzavi imamo vreme da se zamajavamo time da li ima ili  ne imperijalizma kod Amerikanaca ! Amerika nam treba kao partner u svemu jer jedino ekonomski ojacana Srbija moze da bude bitan cinilac na Balkanu !

To dal ce neko da se isturci ili ce da se is**** nije na tebi da odlucujes ocigledno se kod tebe dobro primio virus patriota i izdajnika a bice i da se tesko leci !

Мало сам дорадио пост....

Уживајте у расправи.... 0510_music

Подели на овим сајтовима

То Пабло, то роде, то мен, ју ар мај хироу оф д вик.

Ај мало прошири ову анализу, човече ни слутио нисам колика си ти интересовања.

Смео би да се закунем да си на еМТиаИу, барем гостујући.

Подели на овим сајтовима

chi e' sopra ?

Scusi ,pensavo che fossi uno sciocco, e si.

Va be' , non e' che io pensi meglio di te ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Гости

ma CNN je za mene kakav MTV !

Samo je od vas ne cuh sta vi zelite ovoj jadnoj Srbiji ! Kod Zeljka u Vojvodini je mahom hrvatski kapital i sve vredno su uzeli Miskovi i Todoric a ako nastavite u tom stilu patriote vs izdajnici onda ce mo uskoro i Severnoj Srbiji (Vojvodini) da pozelimo zbogom posle referundama ! Pameti nam treba i konkretna resenja a ne prepucavanja

Подели на овим сајтовима

Правдати амерички империјализам тако што ћеш рећи да су заправо ратовали са шунтавим државама ,није ништа друго до некакав империјалистички расизам прича о супериорној америчкој држави и нацији наспрам шунтавих држава и нација при чему си и своју убројао у исте .

БРУКА ! Да нећеш можда ићи у Јабуку да каменујеш Цигане зато што они чак немају ни ту такву шунтаву државу па су вероватно на основу твоје расистичке логике заслужили да буду каменовани?!!

Што се тиче Војводине, већински народ у Војводини су Срби и ти Срби у Војводини у већини гласају за патриотске странке.

То што су демократе на власти је спрега мањинских странака и демократске странке а не реформиста Војводине који не чине ни промил у Војводини.

Што се тиче капитала, то је нама наша петооктобарска борба дала, пази нисам ја био на власти, нити радикали када су пуштени срани капиталисти у државу да купују домаће фирме .

Искрено Хрватима треба онемогућити да ишта купују у Србији и национализовати оно што су већ купили, или ако не желе то да им се уради нека дозволе да се реципрочно њиховом капиталу у Србији дозволи улазак Српског капитала у Хрватску.

Што се тиче твог ликовања над неким сепаратизмом у Војводини , немам речи...

Иначе не знам шта је то о.Агапије побрисао а баш ме занима, можда је нешто побрисано чиме си заслужио макар опомену.

Ово ћу рачунати као да ти је о.Агапије мој колега учиниo услугу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Po peti put ti kazem da mi navedes jednu drzavu koja je bila iole uredjena a da su Amerikanci ratovali sa njom !?

Odakle ti sad i rasizam pada napamet , Zeljko brate ti samo koristis teske reci van ikakvog smisla a ocigledno slabo poznajes i pravni sistem koji trenutno funkcionise i kod nas kao i u Evropi kad spominjes nacionalizaciju!Nacionalizacije se vrse posle revolucija ili velikih promena koje uslede u jednom drustvu a Srbiji ne treba nacionalizacija nego PREPOROD i nove smernice za boljitak ! Totalno je glupo da mene optuzujes za likovanjem nad separatizmom u Vojvodini jer to nije tacno ! Ja ne likujem nad tim ali to je realnost koja mora da se sagleda !

Srbija se nije dobro snasla u ulozi integrativnog faktora medju slovenskim narodima na Balkanu i tu lezi srz nasih danasnjih problema !Praveci zaokret u politici i pokusaj da se isprave greske nije odricanje od istorije nego njeno dopunjavanje jer i mi cemo biti istorija a neko treba da sudi o tome ! Politika deljenja na patriote i izdajnike nikada nije dala pozitivne rezultate i neznam zasto se drzite toga !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...