Jump to content

Escobar vs Жељко.

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

Човјече ти си непоправљиви амерички империјалиста и расиста.

Да ли је некакава држава била уређена или није то није амерички проблем, осим ако американци немају аспирацију свецког полицајца и империје , коју имају, јел.

Та како би сад било да смо ми рецимо 1980-е  одлучили да уређујемо Румунију или Бугарску зато што су неки  наши расисити закључили да су то шунтаве државе које треба ми да уредимо?

Та није ли то наметање и мешање?

Друго је савет безбедности и уједињене нације, они имају легитимитет који име је дат већином свецких држава, али интервенција једне државе војна или било какава друга мимо одлука УН , а таквих је било много па и сад према нама 99 то је чист империјализам ма како да га ви љубитељи англосксонаца и њиховог атланског империјализма зовете , можете га умотавати у какве оћете обланде не би ли био укуснији и слађи али његову горчину ми осећамо на својој кожи и џаба вам та издајничка прича.

Што се тиче национализације и револуције, то је пропуст демократиста јер су они ошли револуцијом на власт што нису извршили национализацију.

Што се тиче неке будуће национализације коју ја не заговоарам него просто предвиђам, она ће бити сто посто чим се револуцијом промени и ова садашња власт , што је код нас уобичајена појава( да се превратом власти мењају).

Реалност по питању нових региона које формира Немачка на овим просторима а један од њих ће бити и будући регион који ће обухватати део Србије , Румуније , Маџарске и Рватске јесте у томе да је то заправо нова феудализација Европе , наравно ви ЛДП-овци ћете добити детаљна упутства како да народу презентујете корисност таквих феудализација и регионализација, али то је ваш образ  ваш опанак...

Србија се није показала као добар фактор интегративности - која небулоза, Србија није ни постојала него Југославија, Србија је ушла као држава у Југославију , Југославија је била држава на овим просторима до њеног распада, шта је тих сто година Србија могла да буде какав фактор када је није ни било као међународног чиниоца ?

Каква ти је то хрватска пропаганда, дај уозбиљи се човече?!

Ајд макар мало...

Распад Југославије је опет нешто што су Срби по најмање желели и што су заправо сво време покушавали да зауставе, али други су одлучили другачије и ту смо где смо.

Шта је ту Србија могла уопште када Србија поново ступа на међународну сцену тек доласком Коштунице на власт и распадом СЦГ?

Ево сад Тадић изиграва некаквог регионалног лидера и ујединитеља, али то сада раде  сви у овом региону покушавајући да се додворе атлантистима , мислећи да их ови ич шљиве,  несхватајући да су они(сви џутуре) последња рупа на свирали атлантиста на путу ка Русији.

Реално постоје патриоти и реално постоје издајници, то је законом и уставом регулисано и за издају се одговара пред законом у свакој држави ( која наравно није окупирана , у окупираним државама углавном патриоте изводе пред суд) .

То је тако од како је света и века, и не видим зашто би се ово време по том питању нешто битно разликовало.

Мислим да се разликује само ум оних људи који су залуђени окупаторском пропагандом те невиде очигледне ствари, али таквих јадничака је било и у другом свецком рату , када је окупација била очигледнија од ове садашње па не чуди што их има и сад када је пропагандна машинерија много моћнија и када је ропство олакшано разним белим шенгенима и другим слатким шаргарепицама на подугачком штапу, само на жалост ти јадничи су ономад сви листом стрељани када се окупација завршила, па не знам како ће проћи ови садашњи, ипак надам се да је било неког прогреса и да неће баш бити стрељани...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 136
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Sta ti brate pises a bez argumenata ovo je za cudjenje ! Bolje da si gledao Laku noc deco u 19:15 nego RTS Dnevnik u 19:30 ocigledno da su posledice nesagledive ! Zelim ti brate da sto pre prebrodis tu fazu jer sa povezom preko ociju slabo se vidi ! Gledaj malo sire to sam ti vec rekao

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...