Jump to content

Escobar vs Жељко.

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

• Одговори 136
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ti Zeljko sine ili brate ocigledno neznas sta pricas ! hahahahah pogleado sam ovaj tvoj link ka vidovdan forumu gde si nabrajao srpske vladare  medju njima i Ratka Mladica(coveka kog postujem) a covek nikad nije bio vladar no samo prvi medju vojnicima u jednoj srpskoj drzavi !

Neka samo takvi kao ti gube vreme po forumima i to je najveci vas doprinos nasoj drzavi daleko bilo da nesto konkretno uradite !

Sine nadji devojcicu i sisaj joj sisu jer pojma nemas i treba jos da ucis

Јos pozivanje na Svetitelje u politickim temama ,gde li ti decko zivis ????? malo se sine spusti na zemlju i lepo ja ipak rekoh za taj vas vidovdan da se glupostima hranite ,,,,steta za mlade ljude

Е па камарад Пабло, скоро да ти завидим на аналитичности.

Јеси ово добро казо,... е,...  стварно си геније.

Него, сећаш се оно што сам ти предлаго, да узмеш једну тему где ћеш да одговараш

обожаваоцима, наравно биће више обожаватељки, па да можеш овакве ликове

да раскринкаваш, и подучаваш, а шта мислиш?

Види, могли би да то уредимо, рецимо овако, понедељком, се само пребројавају питаља која су пристигла,

уторком одговараш само на теме о духовном здрављу нације, средом је наравно слободан дан,

четвртак дан за локалпатриотизам, а петак за међународне односе, геополотику, безбедност и

књиженост новог века.

Субота, лаке ноте, недеља строги одмор.

Хонорар договараш  лично са уредником, а ја предлажем да ти се, осим паушала, исплаћује и

део који се обрачунава према броју текстова које поставиш, што је прилично чисто, слажеш се?

Е само да се одлучиш за наслов пдф-а односно теме.

Подели на овим сајтовима

Ti Zeljko sine ili brate ocigledno neznas sta pricas ! hahahahah pogleado sam ovaj tvoj link ka vidovdan forumu gde si nabrajao srpske vladare  medju njima i Ratka Mladica(coveka kog postujem) a covek nikad nije bio vladar no samo prvi medju vojnicima u jednoj srpskoj drzavi !

Neka samo takvi kao ti gube vreme po forumima i to je najveci vas doprinos nasoj drzavi daleko bilo da nesto konkretno uradite !

Sine nadji devojcicu i sisaj joj sisu jer pojma nemas i treba jos da ucis

И Карађорђе је у време устанка био владар иако војник, ево на основу ових дневника скоро пронађених Раткових види се да је човек био од власти.

Чуди ме да ти као ЛДП-овца поштујеш Ратка Младића, мислим то је скоро невероватно.

Шта каже Чедица на тај твој пијетет према Ратку?

Да видим вама ЛДП-овцама су форуми страна појава, оно истина да идете по свим форумама у чопорима и тимски штанцујете своју пропаганду ( да не кажем да ширите дефетизам , лажи и издајничке идеје).

Шта је и да ли је конкретно неко од нас нешто урадио за ову државу , или ради, ти то пак не знаш , немаш те информације, значи да причаш напамет...

Што се тиче сисања сисе и девојчице, шта рећи... толико о том вашем  позивању на запад.

Претпостављам да си запад гледао само на разгледницама.

Јасно је да западне културе немаш.Заправо немаш никакву културу.

Иначе ми не би предлагао такве глупости на једном Црквеном сајту.

За ово би на неком другом форуму од неког другог админа вероватно био аутоматски банован.

Но да не буде како сам те бановао из политичких разлога , јер на то би се највероватније позвао, нећу ти дати ни опомену.

Ето видиш како смо ми традиционалисти и антиглобалисти заправо много више културни и толерантни него што ви љубитељи запада то можете и замислити.

jos pozivanje na Svetitelje u politickim temama ,gde li ti decko zivis ????? malo se sine spusti na zemlju i lepo ja ipak rekoh za taj vas vidovdan da se glupostima hranite ,,,,steta za mlade ljude

Да, позиваћемо се на светитеље само онда када то Чеда благослови као коректно.

Него уместо што изводиш јефтине реторске трикове, дај збиља објасни зашто је та Америка толико благословена.

Јер можда због силних ратова које учини са многим народима по овој планети и људских жртава које том приликом изгибоше?

Или можда због нафте коју отимају арапским народима кад год има зафали , и још притом  обесе им председника, по старом каубојском обичају.

Или је можда благословена због оних атомских бомби које бацише на Јапанске цивиле?

Или су можда благословени због Холивуда и Лас Вегаса?

Мислим заиста сам у недоумици , који је повод толикој њиховој благословености .

Подели на овим сајтовима

Lele , majke ... još se "ćerate" !

a, što li ja , budala , napisah nešto na ovoj temi ,

te mi sada stalno izlazi medju "nove odgovore na moje poruke" (a , ja ne mogu da odolim ...)

Блажени музички уличари јер ће се у англеске хорове уврстити ...

nasznakjooojhttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif

Хехехе, џаба ти миротворство уличару, јербо је ово идеолошки рат овдена...

Ал лепо од тебе што си таки.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Zeljko Vozd Karadjordje je legitimno izabran na skupstini za Vozda dok je gen Ratko Mladic vojnik tako da ti je na onom spisku suvisan i stavljen bezpotrebno !

Sto se tice Amerike opste je poznato da GOD bless America i jedino na dolaru pise da se ljudi uzdaju u BOGA !Da nije te Amerike i I i II WW bi imali sasvim drugaciji tok !Bez pomoci Amerike tesko da bi Crvena Armija napredovala sve do Berlina ! Atomska na Japan jeste strasno resenje ali i spasilo jos mnoge zrtve koje bi nastale da je vrseno iskrcavanje na japansku teritoriju! Sto se tice azijskih ratova tokom hladnog rata to su bili ideoloski sukobi ali izgleda da ni oni nisu bili bezpotrebni jer bi danas mozda imali jos neku rizicnu drzavu sa A bombom kao sto je Severna Koreja ! Ta Amerika je citavu Evropu obnovila posle rata i da nije te i takve americke privrede mnogo teze bi bilo !

Подели на овим сајтовима

Zeljko Vozd Karadjordje je legitimno izabran na skupstini za Vozda dok je gen Ratko Mladic vojnik tako da ti je na onom spisku suvisan i stavljen bezpotrebno !

Sto se tice Amerike opste je poznato da GOD bless America i jedino na dolaru pise da se ljudi uzdaju u BOGA !Da nije te Amerike i I i II WW bi imali sasvim drugaciji tok !Bez pomoci Amerike tesko da bi Crvena Armija napredovala sve do Berlina ! Atomska na Japan jeste strasno resenje ali i spasilo jos mnoge zrtve koje bi nastale da je vrseno iskrcavanje na japansku teritoriju! Sto se tice azijskih ratova tokom hladnog rata to su bili ideoloski sukobi ali izgleda da ni oni nisu bili bezpotrebni jer bi danas mozda imali jos neku rizicnu drzavu sa A bombom kao sto je Severna Koreja ! Ta Amerika je citavu Evropu obnovila posle rata i da nije te i takve americke privrede mnogo teze bi bilo !

Извини јел тебе амери плаћају у еврима или у доларима за ову пропаганду?

Подели на овим сајтовима

da radim marketing za njih pa i da im trazim pare al Istina se ipak dzabe deli

О брате сад ми те дође некако жао.

Сав свет цвили под тим америма а ти им држиш страну и то нако ко млади скојевац и залуђеник како само може бити неко идеолошки залуђен...

Макар да ти нешто плате , ко што другима плаћају и за мањи труд на тој пропаганди , па да те разумем да то радиш за паре, тешка ситувација , нема се , криза , ово оно,доста је данас младих и паметних који по нешто напишу за кинту , неки нешто напишу ради препоруке и све тако углавном гледају да извуку неку корист кад већ трућају о американској лепоти,доброти поштењу и другим холивудским манирима.

Ето и виђенији су се продали ( сад да их не набрајам , требао би један под форум да отворим само за то) мислим данас ти је то тако , само је питање за коју кинту, а и то зависи од личности , мислим није исто Тијанић а Јовановић, Палма а Тадић, нити Панчић а Ескобар, јел ипак је Панчић екстра паметан момак па самим тим и вреди више...

Али да им за џаба чиниш пропаганду , стварно ми је жао ако је тако, таквих залуђеника више нема ни код патриота, морам да ти одам признање да си екстра одан американској запаној евроатланско-натопактовској идеји.

Таки су код нас последњи пут били Љотићевци и Скојевци, али хвала Богу нема их више...

Јер ипак то је некако задирало у веру, превише вере у неку страну државу и њену идеологију, није то баш нормално , знаш, ипак имамо ми своју веру и своју Цркву па и своју државу каква је таква је наша је.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ko cvili od Amerike ?? Zeljko ti ocigledno ne posmatras obbjektivno al valjda ces tu fazu da prebrodis !

Ja nit idealizujem Ameriku ,nit verujem u nju no u BOGA ! Samo pricati da sva zla dolaze iz Amerike je nezrelo i glupo a pre svega neobjektivno !  To sto smo mi imali problem sa Amerikom to nikako ne umanjuje njen doprinos svetu ! Ja Milicu Rakic nemogu nikad da zaboravim ali ne mogu ni da zaboravim da su slobini sin i unuk Marko jedan i dva u Rusiji sa velikim parama ! Milicu su bombe odnele zbog necije bolesne glave ! Covek koji izgubi rat i unesreci hiljade porodica pa ostane na vlasti ko da nista nije bilo ima neki problem i on i narod ! Malo probaj sire da razmisljas

Подели на овим сајтовима

Ko cvili od Amerike ?? Zeljko ti ocigledno ne posmatras obbjektivno al valjda ces tu fazu da prebrodis !

Ja nit idealizujem Ameriku ,nit verujem u nju no u BOGA ! Samo pricati da sva dolaze iz Amerike je nezrelo i glupo a pre svega neobjektivno !  To smo mi imali problem sa Amerikom tu nikako ne umanjuje njen doprinos svetu ! Ja Milicu Rakic nemogu nikad da zaboravim ali ne mogu ni da zaboravim da su slobini sin i unuk Marko jedan i dva u Rusiji sa velikim parama ! Milicu su bombe odnele zbog necije bolesne glave ! Covek koji izgubi rat i unesreci hiljade porodica pa ostane na vlasti ko da nista nije bilo ima neki problem i on i narod ! Malo probaj sire da razmisljas

Треба ли да побројим све ратове које је америка водила у двадесетом веку и све цивилне и војне жртве тих ратова као и попис разарања и штете које су нанели страним државама и народима?

Или и ти као и идеолози њихове империјалистичке политике сматраш да је то све у служби демократије, хуманости , можда чак и хришћанства америчких крусејдера како су сами себе звали у овом Ирачком рату кад обесише Садама(свог човека , шта ли би тек теби урадили).

Уф брате да ми је неко други реко за то шире размишљање па и да се замислим , а овако ти са оним препорукама о сисама , мислим тешко да ћу те озбиљно схватити...

Него стварно ми те је жао, видим да и ту глупу флоскулу о кривици једног човека ( за сукоб је потребно минимум двоје) причаш по навици , не удубљујући се ни мало колико је сама флоскула бесмислена.

Али добро , видим да ћу морати мало да спустим лопту, јербо сам те узео сувише озбиљно, а ти то свакако не заслужујеш...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...