Jump to content

Escobar vs Жељко.

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

Ајд људи, браћо, Срби, Православци мало то лакше. Почеле се неке теме типа овај против овог, чему то све ?  4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':0104cheesy:' /> Будимо људи иако смо Срби  0202_238

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 136
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ајд људи, браћо, Срби, Православци мало то лакше. Почеле се неке теме типа овај против овог, чему то све ?  :)-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> Будимо људи иако смо Срби  ;)

погрешно си схватио постојање теме, али се стварно претворише у своју негативност временом и инсистирањем неких ...
Подели на овим сајтовима

Ајд људи, браћо, Срби, Православци мало то лакше. Почеле се неке теме типа овај против овог, чему то све ?  0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> Будимо људи иако смо Срби  :)

погрешно си схватио постојање теме, али се стварно претворише у своју негативност временом и инсистирањем неких ...
Па да, на то сам и мислио како се ова тема развија, а постоји још и маша вс моцарт. Не видим сврху таквим темама. 89898989898989

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

те теме су настале приватним препуцавањем и спамовањем неких смислених тема, па лепо одвојимо месо од кости, па нек се гризу овде у рисајкл бину док се не уразуме и помире. sFun_bat

за то време пазимо да се не истребе  sFun_bat

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ljudi nam umiru od gladi a malobrojna mladost Srbije je bezperspektivna a mi se dalje drzimo jednog te istog ko pijan plota ! Dinamike nam fali i americke preduzimljivosti ,mora da se rizikuje i da se radi ! Pa da je sve na zapadu lose nebi kolone bezale odavde sa nadom u bolji zivot koji u velikom broju slucajeva i nalaze

Подели на овим сајтовима

Ljudi nam umiru od gladi a malobrojna mladost Srbije je bezperspektivna a mi se dalje drzimo jednog te istog ko pijan plota ! Dinamike nam fali i americke preduzimljivosti ,mora da se rizikuje i da se radi ! Pa da je sve na zapadu lose nebi kolone bezale odavde sa nadom u bolji zivot koji u velikom broju slucajeva i nalaze

Није на западу све лоше, чак шта више много тога је добро.

Западну цивилизацију није измислио Џорџ Буш , нити папа Војтила, него милиони људи су је градили и стварали, и стотине хиљада умова се трудило да би она била оно што сада јесте.

Србија још увек није безперспективна.

Такође за ситуацију у којој се Србија налази није једино одговорна српска власт/народ мада јесте добрим делом одговорна, него је исто тако и тај запад одговоран за ову ситуацију.

Нећу сад да наводим општа места о могућем другачијем приступу запада у Југословенској кризи која је довела до распада Југославије, довољно је да напоменем бомбардовање из '99 године, и штету проузроковану тим бомбардовањем која се рачуна у милијардама долара.

У сваком случају геополитичка ситуација ових простора је одувек на првом месту била узрок печалбарства пре него сиромаштво и неспособност домородачког становништва.

Јер исто то становништво одлазећи у друге крајеве где није било таквог притиска или је притисак био сношљив постиже завидне резутате( Трговина у Аустроугарској, фармери у Америци, Војни кадар у Русији, истакнути људи у науци ,уметности, итд.) .

Дакле простом генерализацијом се неће доћи до сагледавања узрока наше ситуације, већ ипак је потребно дубље анализирати , па и освртом на историју ( која изгледа прозападно оријентисанима није нешто симпатична) из које свакако ако смо имало мудри можемо извући доста паметних закључака.

У сваком случају реформе и дух реформизма који је отпочео почетком 20-ог века а свој врхунац достигао у комунистичком некаквом самоуправљању је донео више штете по нашу економију,политику,морал,црквеност, него користи.

А из историје се као што рекох може много тога научити :

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=2&t=3151&st=0&sk=t&sd=a

Подели на овим сајтовима

• Гости

Pa sad pazi ovako moja Cuprija je profitirala od bombardovanja 99 , BOGU hvala niko nije poginuo a dosta toga je bilo sruseno pa smo dobili par novih zgrada i to izuzetno lepo sredjenih a to su opet finansirali amerikanci ! E jedinu su gresku napravili jer su poslali dva losa pilota koja iz tri pokusaja nisu uspela da nam sruse most a to su trebali ! Taj most je saobracjni kolaps na putu Jagodina- Paracin a da su ga srusili sad bi imali bolji i funkcionalniji most !

Sto se tice istorije i ja ponovljam non stop da se iz nje mnogo toga uci !!!!! Ko nije neka procita Pismo iz 1925 od Ive Andrica ,0110_hahaha stvar ! 

Vidis u americi i Srbin i Hrvat i Albanac rade zajedno i ne pomisljajuci da se svadjaju ! Pa i za vreme ovih zadnjih ratova nasi fudbaleri su se druzili sa njihovima cak su bili i cimeri u karantinima ! Uvek naivna sirotinja raja nadrlja a drugi vuku benefite

Подели на овим сајтовима

Pa sad pazi ovako moja Cuprija je profitirala od bombardovanja 99 , BOGU hvala niko nije poginuo a dosta toga je bilo sruseno pa smo dobili par novih zgrada i to izuzetno lepo sredjenih a to su opet finansirali amerikanci ! E jedinu su gresku napravili jer su poslali dva losa pilota koja iz tri pokusaja nisu uspela da nam sruse most a to su trebali ! Taj most je saobracjni kolaps na putu Jagodina- Paracin a da su ga srusili sad bi imali bolji i funkcionalniji most !

Sto se tice istorije i ja ponovljam non stop da se iz nje mnogo toga uci !!!!! Ko nije neka procita Pismo iz 1925 od Ive Andrica ,170fs799081 stvar !  

Vidis u americi i Srbin i Hrvat i Albanac rade zajedno i ne pomisljajuci da se svadjaju ! Pa i za vreme ovih zadnjih ratova nasi fudbaleri su se druzili sa njihovima cak su bili i cimeri u karantinima ! Uvek naivna sirotinja raja nadrlja a drugi vuku benefite

Опрости али мислим да ми је немогуће с тобом диванити, максимално упрошћаваш ствар.

У Америци је Бог долар и пошто другога немају онда немају ни верских ратова.

(кад већ упрошћаваш , ајд да ти помогнем )

Мислим то му дође нешто ко локал патриотизам, уосталом како мошеш имати користи од опште штете, добро Амери су вам подигли пар нових зграда које су сами порушили и сада чучите сви у тим зградама и гладујете , јер су Амери приде полупали и све фабрике у којима сте претходно радили и уништили нам комплет инфраструктуру  коју смо практично морали градити из почетка наравно с новцем , а могли смо тај новац после санкција уложити и у развој економије , на крају крајева цифре говоре све...

Мрзиме више да ти објашњавам видим да си необјашњив...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Zeljko bice da si ti neobjasnjiv ! Koju su fabriku ameri porusili a da je radila pre 1999 sem rafinerije u Pancevu koja je takodje obnovljena !? Nase fabrike su propadale od 1991 pa na dalje zbog gubitka trzista i nemogcnosti da se ulaze u nove tehnologije !Moj lokal patriotizam jeste moj kraj ali i cela Srbija ! Pa vama je u severnoj Srbiji(Vojvodini) kapital Miskovica I Todorica(srpsko-hrvatski) malo podigao standard inace ko zna sta bi tek tamo bilo ! Pa skoro ceo Sombor i okolina radi zahvaljujuci Dukatu ! Brate zalosno ali takav patriotizam koji forsirate je bar trenutno potpuno neprimenljiv ! Da sam na tvom mestu ja bih ko i ovi iz Crne reke napustio Severnu Srbiju i preselio se u Sumadiju ! Covek u zivotu mora da pravi i kompromise koji mu bas i nisu po volji ali su delotvorni

Подели на овим сајтовима

• Гости

hahahhahahahahahahahah u Americi je bog dolar ,ovo je najgluplja fraza koja poodavno kruzi Srbijom ! Tom logikom bi u Srbiji bog bio dinar !  Batali brate te pricice ! Amerika itekako ima vernog naroda ali sistem funkcionise a toga kod nas nema

Подели на овим сајтовима

hahahhahahahahahahahah u Americi je bog dolar ,ovo je najgluplja fraza koja poodavno kruzi Srbijom ! Tom logikom bi u Srbiji bog bio dinar !  Batali brate te pricice ! Amerika itekako ima vernog naroda ali sistem funkcionise a toga kod nas nema

С обзиром како диваниш мораћу да се срозам на твој ниво.

Дакле брале слаб је динар хвала Богу да би био Бог.

Значи шта ?

Значи немаш појма !

Најглупља фраза која кружи Србијом је све и једна коју пласира ЛДП почевши од оне контрапродиктивне - "Од нас зависиш !"

170fs799081

Нема везе , ћераћемо се ми још , мислим ми конзервативци и ви реформисти, па тек смо почели , шта је то 100 година, их , а колка је вечност !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Bice da ti nemas pojma ! Valuta neke zemlje je jaka onoliko koliko je ta drzava stiti i koliko ima zlatnih rezervi ! Moji kumovi u Cikagu hvala BOGU zaradjuju dolare ali znaju Ko im je BOG !!!!

Nesto mi izbegavas odgovor u vezi Severne Srbije gde i ti brate zivis

Подели на овим сајтовима

Bice da ti nemas pojma ! Valuta neke zemlje je jaka onoliko koliko je ta drzava stiti i koliko ima zlatnih rezervi ! Moji kumovi u Cikagu hvala BOGU zaradjuju dolare ali znaju Ko im je BOG !!!!

Nesto mi izbegavas odgovor u vezi Severne Srbije gde i ti brate zivis

Не , него ти немаш појма.

А тек што немаш појма колико немаш појма то већ није за причу.

Али сви сте ви рефрешовци склони да се дувате како највише појма управо ви имате, а заправо немате.

Дакле наше злато су покрали .

И наш новац је слаб , јер смо разрушени.

Ти као да ниси последњих 15 година живео овде, већ у америке.

Ко да нису твоју земљу рушили , ко да нису твој народ убијали и пљачкали.

А можда и није твој народ, ко ће те знати...

Дакле читао сам сви светитељи новијег датума изричито наводе како је амерички народ благословен и побожан и како треба да се угледамо на њихов материјализам јер ћемо у супротном сигурно пропасти, знам чито сам тај СФ .

Не сећам се тога питања , ипак овде сам некакв уредник , па ми ниси баш ти у центру пажње, него више вако глобално гледам на форум и поруке.

ДАкле понови питање, шта те занима?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ti Zeljko sine ili brate ocigledno neznas sta pricas ! hahahahah pogleado sam ovaj tvoj link ka vidovdan forumu gde si nabrajao srpske vladare  medju njima i Ratka Mladica(coveka kog postujem) a covek nikad nije bio vladar no samo prvi medju vojnicima u jednoj srpskoj drzavi !

Neka samo takvi kao ti gube vreme po forumima i to je najveci vas doprinos nasoj drzavi daleko bilo da nesto konkretno uradite !

Sine nadji devojcicu i sisaj joj sisu jer pojma nemas i treba jos da ucis

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...