Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 На форуму се регистровати под ником, и за аватар ставити ово што је овај пабло од мораве, .....? И то није увредљиво? него треба да опет напише, како су његови земљаци много инвентивнији у преносу наркотика него јагодинци, ... И ти онда прогласиш њега за угрожену врсту, белог медведа, кога треба заштитити од непримерених етикетирања која су управо произашла из његовог ника и аватара,....? Нормало би било да је већ добио опомену, ако не и забрану коришћења ника и аватара, човека који је отелотворење ЗЛА, човека који је симбол моћи произашле из ЗЛА. Зар је могуће наћи оправдање да се на форуму оваквог профила може користити име и слика, Пабла Ескобара, и још га бранити од "непримерених напада" на његов лик и дело? занимљив си ти демагог и вешто се браниш, нема шта.само је разлика што си ти напао Николу, а не Ескобара. не разумем у чему је проблем са инвентивношћу, кад су Шиптари 100 пута паметнији од Срба, који и увозе наркотике у нашу земљу? јел то увредљиво по теби, или је показност наше неинвентивности да се одбранимо од тако нечег? једно је информација, сасвим је друго како је ко види. рецимо, један члан је неко време имао пола анимираног аватара са отвореним шмркањем, а пола са лобањом, па није било проблема. а аватар који видиш је постер документарног филма о том злочинцу и то у врло негативном светлу приказан. зар није било лакше да питаш, пре него самоубеђено закључиш нешто? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ето ти сад, демагог. и још се браним. Предлажем да провериш значење појма демагог пре него што га употребиш. И ја се не браним, немам од чега, напротив ја браним форум и онај део форумске публике која би, да се овакви ликови баве оно чиме знају, а не бескорисним и надасве будаластим анализама. То што ја (сербон ) наглас говорим оно што пола форума мисли, то је проблем профилисања форумске публике, и на томе треба радити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ето ти сад, демагог. и још се браним. Предлажем да провериш значење појма демагог пре него што га употребиш. И ја се не браним, немам од чега, напротив ја браним форум и онај део форумске публике која би, да се овакви ликови баве оно чиме знају, а не бескорисним и надасве будаластим анализама. То што ја (сербон ) наглас говорим оно што пола форума мисли, то је проблем профилисања форумске публике, и на томе треба радити. Демагогија (од грч. δῆμος „народ“ и грч. ἄγειν „водити“) се односи на политичку стратегију с циљем стицања политичке моћи, преко апологије на уобичајене предрасуде, бојазни и очекивања једног колектива или друштва.ћутљив је тај део форума, ако је тако као што ти кажеш, само не знам ко је тебе поставио за њиховог гласноговорника ... фала Богу, па је демократска критика дозвољена ако не и пожељна, а кад не бисмо комуницирали са неитомишљенима, никад не бисмо успели ни да се споразумемо око речи, а камоли контекста. фала Богу и на слободи изражавања, па макар и погрешног размишљања, а све у циљу долажења до смисла или поенте, а не ратовања речима или демагогије. профилисање ''публике'' на форуму? молим те, батали се ћоравог посла, а овде нико нема дозволу да ''филтрира'' људе. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Овако је писао nikolastojanoviccuprija пре него што је постао Eskobar, на теми чиними се, хапшење ситних дилера, дакле:_ ПРЕМЕШТЕНА: hehe kakva jagodina dok su CUPRICANI valjali drogu,jagodina je bila II liga « послато: данас у 01:02:40 » Тема је премештена у Recycle Bin Laden. https://www.pouke.org/forum/index.php?topic=5070.0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Овако је писао nikolastojanoviccuprija пре него што је постао Eskobar, на теми чиними се, хапшење ситних дилера, дакле:_ ПРЕМЕШТЕНА: hehe kakva jagodina dok su CUPRICANI valjali drogu,jagodina je bila II liga « послато: данас у 01:02:40 » Тема је премештена у Recycle Bin Laden. https://www.pouke.org/forum/index.php?topic=5070.0 опа, па већ смо стигли и до скупљања пороте ...само ме занима ко је у улози џелата (оног који каменује)? или да вадим противтужбе ради спуштања камења? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 ..................................................... опа, па већ смо стигли и до скупљања пороте ... само ме занима ко је у улози џелата (оног који каменује)? или да вадим противтужбе ради спуштања камења? Наравно да вадиш оптужбе, и да се одмах самокоригујеш код субјекта дефинисања демагога. (било би правилно да за то отвориш нову тему). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 ..................................................... опа, па већ смо стигли и до скупљања пороте ... само ме занима ко је у улози џелата (оног који каменује)? или да вадим противтужбе ради спуштања камења? Наравно да вадиш оптужбе, и да се одмах самокоригујеш код субјекта дефинисања демагога. (било би правилно да за то отвориш нову тему). ја немам намеру да бројим туђе грехе.брате, хтедох тиме да ти обратим пажњу на причо каменовању и писању грехова у песку ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 ..................................................... опа, па већ смо стигли и до скупљања пороте ... само ме занима ко је у улози џелата (оног који каменује)? или да вадим противтужбе ради спуштања камења? Наравно да вадиш оптужбе, и да се одмах самокоригујеш код субјекта дефинисања демагога. (било би правилно да за то отвориш нову тему). ја немам намеру да бројим туђе грехе.брате, хтедох тиме да ти обратим пажњу на причо каменовању и писању грехова у песку ... Е сад обрати пажњу на наслов теме, и види где си је довео. Ако си то урадио из нехата, у реду, али ако је потреба за целом егзибицијом била да скренеш пажњу са срамотног аватара и никнејма онда је мој коментар већ изнет раније, па нема потребе да га понављам. Грешнике треба бранити, али не и грех њихов. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Грешнике треба бранити, али не и грех њихов.ето видиш да се слажемо slikanje клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Hvala bratu Medi Brutalu na svemu sto je rekao pa hvala i Milevi koja se nije uvredila nego je razumela sta sam reako ! Jedino je Meda razumeo da nisam pokojnog Pabla Eskobara postavio kao avatar zato sto ga volim nego bas kao gresnika ali gresnika koji je mozda deo ovog velikoga domostroja spasenja roda ljudskoga ! Braco veceras sam bio sa curicom na nastupu Ace Pejovica na bazenu Prestige u Paracinu i tamo ima klinkica od nekih 16 godina koje p.use decacima u wc-u eeeeeee srbijo pa meni samo sto suze ne idu zbog toga !!Rece Mileva da se predstavljam ko muskarcina (to jesam ali ne u tom smislu) ali nikad se nebih zadovoljio klinkom na takav nacin ,,,ja bar cekam da postanu punoletne !!! Braco moja lako je HRISTOSA propovedati iz fotelje ,treba malo covek i da zadje na mesta gde greh caruje pa da vidi !!Te curice su necije cerke i sestre a to rade za rad grama boljeg zivota ali to nije njihov poraz i pad nego nas !! Nije brate Serbone samo Kosovo - Kosovo nego je svaka takva izgubljena dusa nas poraz i nase Kosovo ! Mnogo stvari bih jos mogao da navedem al dzabe jer neki ljudi tragediju vide kao bajku koja se drugima desava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Дирљива је твоја брига за младе нараштаје цурица: Braco veceras sam bio sa curicom na nastupu Ace Pejovica na bazenu Prestige u Paracinu i tamo ima klinkica od nekih 16 godina koje p.use decacima u wc-u eeeeeee srbijo pa meni samo sto suze ne idu zbog toga !!Rece Mileva da se predstavljam ko muskarcina (to jesam ali ne u tom smislu) ali nikad se nebih zadovoljio klinkom na takav nacin ,,,ja bar cekam da postanu punoletne !!! И модерација коначно може да буде поносна што има таквог члана форума. Ја се ипак питам, јеси ли будала по рођењу, или је то утицај средине? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 ...ali nikad se nebih zadovoljio klinkom na takav nacin ,,,ja bar cekam da postanu punoletne !!! Морално си савршенији од Мухамеда. Он није дочекао да Ајша постане пунолетна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Дирљива је твоја брига за младе нараштаје цурица: Braco veceras sam bio sa curicom na nastupu Ace Pejovica na bazenu Prestige u Paracinu i tamo ima klinkica od nekih 16 godina koje p.use decacima u wc-u eeeeeee srbijo pa meni samo sto suze ne idu zbog toga !!Rece Mileva da se predstavljam ko muskarcina (to jesam ali ne u tom smislu) ali nikad se nebih zadovoljio klinkom na takav nacin ,,,ja bar cekam da postanu punoletne !!! И модерација коначно може да буде поносна што има таквог члана форума. Ја се ипак питам, јеси ли будала по рођењу, или је то утицај средине? Brate Serbone skupi m.da pa mi to kazi u lice a nemoj da mi ovde na forumu lepis ovakve epitete !!! Ja se sa tvojim stavovima u mnogome ne slazem al nikad nebih na forumu napisao da si budala kao ti za mene ! Ako je ovo tvoj nacin patriotske komunikacije onda je jadan taj patriotizam ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 јел ћете да одморите сви заједно? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Прихватам да "одморим" заувек ако ће то зауставити ову будалу, јер модератори очигледно "не виде", шта он пише на форуму. algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука