Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 ...Dao nam je BOG mnogo primera kako se sta i radi i Svetoga Cara Lazara i Svetoga Stefana !Ako uludo budemo gubili glave sta ce nam onda i teritorija kad nece da ima ko da zivi tamo !Не желећи да кажем да ниси или јеси у праву,мада се,руку на срце,у много чему не слажем са тобом,напомињем ти да просто обратиш пажњу на очигледно присутну контрадикцију у неким деловима твог писања...то је све.Поздрав!Pozdrav Brate Solomone ! Ima kontradiktornosti samo u koliko se lepo ne shvati ! Ja se ne odricem Kosova u smislu u kom vecina ovde misli ali ima drugih boljih nacina i sto je najbitnije prosperitetnijih za nasu decu a to je bitno ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Cvele sine nista nece Milevi da fali ,samo ti lepo uci skolu i polako ,doci ce za tebe u Srbiji bolji i lepsi dani ! Vijaj tamo curice po Lazarevcu a mani politiku bice vremena i za to Сигурно те лепше и боље дане неће донети људи који размишљају као ти. За политику немам времена, нити ме занима. Ја имам пријатеље са Косова и био сам тамо пар пута. За мене је Косово део Србије. То нема везе са политиком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Hvala na odgovoru Escobare, i neće meni ništa naravno da bude, samo ljepše bi bilo da me oslovljavaš sa sestro, jer ja tebi jesam sestra po Hristu, a ne lutka - lutke nisu živa bića https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif. Cvele hvala puno. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 1312_womens Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Hvala na odgovoru Escobare, i neće meni ništa naravno da bude, samo ljepše bi bilo da me oslovljavaš sa sestro, jer ja tebi jesam sestra po Hristu, a ne lutka - lutke nisu živa bića https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif. Cvele hvala puno. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 1312_womens Mileva duso nemam obicaj da devojcice zovem sestrama ! Ti si sestra svojoj braci i to je lepo ,kao sto i ja imam sestre doduse od tetke i samo njih zovem sestrama ! Za druge ti si lepa devojcica klapklap i to je to https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0104cheesy.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Cvele hvala puno. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/drugarstvo.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/poljubacc.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 1312_womens Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 ...Dao nam je BOG mnogo primera kako se sta i radi i Svetoga Cara Lazara i Svetoga Stefana !Ako uludo budemo gubili glave sta ce nam onda i teritorija kad nece da ima ko da zivi tamo !Не желећи да кажем да ниси или јеси у праву,мада се,руку на срце,у много чему не слажем са тобом,напомињем ти да просто обратиш пажњу на очигледно присутну контрадикцију у неким деловима твог писања...то је све.Поздрав!Pozdrav Brate Solomone ! Ima kontradiktornosti samo u koliko se lepo ne shvati ! Ja se ne odricem Kosova u smislu u kom vecina ovde misli ali ima drugih boljih nacina i sto je najbitnije prosperitetnijih za nasu decu a to je bitno !Навео сам неадекватне и контрадикторне примере које дајеш а не постојање идејне противречности у теби...то је на теби,а не на мени,да схватиш има ли икаквог мисаоног и животног контраста у теби ли не.Поздрав! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Serbone nama i sadasnjost i buducnost mogu da budu junacke samo ako mi to hocemo ! Objasni mi ti Serbone kao iskusni patriota kako ti to vidis ,verovatno u stilu Kosovo je Srbija a Srbija sve vise propada !! Brate moj tesko da cemo nekome da pomognemo tom politikom a ni sebi samima Па ја управо теби нудим могућност, да нам подробно објасниш твоју стратегију опстанка.И то не на овој тему, него на теми коју бисмо назвали рецимо : Екрем Ескобар Шмркић, вам препоручује: А народ може да поставља питања, јел се слажеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Serbone nama i sadasnjost i buducnost mogu da budu junacke samo ako mi to hocemo ! Objasni mi ti Serbone kao iskusni patriota kako ti to vidis ,verovatno u stilu Kosovo je Srbija a Srbija sve vise propada !! Brate moj tesko da cemo nekome da pomognemo tom politikom a ni sebi samima Па ја управо теби нудим могућност, да нам подробно објасниш твоју стратегију опстанка.И то не на овој тему, него на теми коју бисмо назвали рецимо : Екрем Ескобар Шмркић, вам препоручује: А народ може да поставља питања, јел се слажеш? сербоне, ово није форум за надевање имена, ок? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Serbone nama i sadasnjost i buducnost mogu da budu junacke samo ako mi to hocemo ! Objasni mi ti Serbone kao iskusni patriota kako ti to vidis ,verovatno u stilu Kosovo je Srbija a Srbija sve vise propada !! Brate moj tesko da cemo nekome da pomognemo tom politikom a ni sebi samima Па ја управо теби нудим могућност, да нам подробно објасниш твоју стратегију опстанка.И то не на овој тему, него на теми коју бисмо назвали рецимо : Екрем Ескобар Шмркић, вам препоручује: А народ може да поставља питања, јел се слажеш? сербоне, ово није форум за надевање имена, ок? Имаш чудан обичај да опомињеш погрешну страну, погледј шта је овај БРАТ написао само пар постова изнад. Mileva duso nemam obicaj da devojcice zovem sestrama ! Ti si sestra svojoj braci i to je lepo ,kao sto i ja imam sestre doduse od tetke i samo njih zovem sestrama ! Za druge ti si lepa devojcica i to je to унео измене Меда. сербоне, што си тврдоглав човече? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Имаш чудан обичај да опомињеш погрешну страну, погледј шта је овај БРАТ написао само пар постова изнад. Mileva duso nemam obicaj da devojcice zovem sestrama ! Ti si sestra svojoj braci i to je lepo ,kao sto i ja imam sestre doduse od tetke i samo njih zovem sestrama ! Za druge ti si lepa devojcica i to je to извини, али не видим ништа увредљиво или ласцивно, нити сам приметио да се Милева нашла увређена објашњењем ...с друге стране, приметио сам вређање са твоје. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Eskobar, bar onoliko koliko sam ja mogla da skontam voli da se predstavlja kao muškarčina, i da bez obzira na to kakav je ovo forum gleda na žene onako kako možda ne priliči ovom forumu, mislim mene nije uvrijedio, mada ne volim to lutko, dušo, cico, maco, takvim likovima ne vjerujem ništa . U svakom slučaju ja mu nisam zamjerila, neka mu je Bogom prosto. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 На форуму се регистровати под ником, и за аватар ставити ово што је овај пабло од мораве, .....? И то није увредљиво? него треба да опет напише, како су његови земљаци много инвентивнији у преносу наркотика него јагодинци, ... И ти онда прогласиш њега за угрожену врсту, белог медведа, кога треба заштитити од непримерених етикетирања која су управо произашла из његовог ника и аватара,....? Нормало би било да је већ добио опомену, ако не и забрану коришћења ника и аватара, човека који је отелотворење ЗЛА, човека који је симбол моћи произашле из ЗЛА. Зар је могуће наћи оправдање да се на форуму оваквог профила може користити име и слика, Пабла Ескобара, и још га бранити од "непримерених напада" на његов лик и дело? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Eskobar, bar onoliko koliko sam ja mogla da skontam voli da se predstavlja kao muškarčina, i da bez obzira na to kakav je ovo forum gleda na žene onako kako možda ne priliči ovom forumu, mislim mene nije uvrijedio, mada ne volim to lutko, dušo, cico, maco, takvim likovima ne vjerujem ništa 0102_laugh. U svakom slučaju ja mu nisam zamjerila, neka mu je Bogom prosto.џони је женскарош и ласкавац али знајући га, сигуран сам да ништа лоше није мислио нити ниподаштавајуће 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ma jašta je, imala sam kolegu koji me toliko podsjeća na njega da je to nevjerovatno, mislila sam da su možda i braća 0102_laugh)))) Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука