Jump to content

Escobar vs Жељко.

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

• Одговори 136
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

to je realnost , pa ma koliko je ja priznavao ili ne ! Ja znam sta meni znaci Kosovo i to niko ne moze da mi oduzme ali teritorija Kosova je trenutno nezavisna drzava i to je tako ! Zamajavanje ovog naroda Kosovom nigde ne vodi ili ce mo da ratujemo ili ce mo da priznamo i da se manemo kostunicinih gluposti o nekakvom trecem scenariju

Ман се те подметачине да свако ко мисли својом главом а не како дође директива из Брисела заправо прича коштуничину причу.

о.ц. јасно ми је да си на линији жутој , ал као што рекох не брини , ниси геније...

Држава Косово није никаква реалност , као што ни НДХ није реалност, то је стање окупације, а не

држава.

А народ увек замајавају они који контролишу медије, барем је то просто, или да ти цртам.

Hans Kristijan Andersen je jos odavno izmislio bajke pa nema potrebe da se pisu nove

Онда их немој писати.

cije li je pisanje ovde bajka ? moje tesko da moze da svede pod tu kategoriju

Постављена слика

ovo nema veze sa temom u turskom povratku na Balkan a nije lepo ni vadjenje mojih postova iz konteksta sa ko zna koje i kadasnje teme

Подели на овим сајтовима

0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238 0202_238

čekaj , Željko .... ovo nije na razbibrigi  ....

amin-nas bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee klapklap klapklap 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Kad je vec ovako postavljena tema obrazlozi mi kako vidis buducnost Kosova pod br 1 pa idemo dalje ?

Свакако не гледам од данас до сутра као ЛДП.

Ја своје не дам , а ти брате слободно дај , ето дај своју собу или доње двориште онима који су ти то отели и сагласи се са тим, можда би то чак могао оправдати и Хришћанством, тим неким пинк-хипи православљем.

Нисам блесав да пристанем на отимачину.

Јасно је да су отели, али да се ја сагласим са отимачином не иде, и нећу, то раде само издајице и кукавице, мада некад и лудаци...

Будућност Косова наравно видим искључиво у Србији.

Подели на овим сајтовима

Ја своје не дам , а ти брате слободно дај , ето дај своју собу или доње двориште онима који су ти то отели и сагласи се са тим, можда би то чак могао оправдати и Хришћанством, тим неким пинк-хипи православљем.

Јасно је да су отели, али да се ја сагласим са отимачином не иде, и нећу...

Свака ти је златна Жељко  confused klapklap klapklap

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Kad je vec ovako postavljena tema obrazlozi mi kako vidis buducnost Kosova pod br 1 pa idemo dalje ?

Јасно је да су отели, али да се ја сагласим са отимачином не иде, и нећу, то раде само издајице и кукавице, мада некад и лудаци...

nekada , za promenu , nije loše  biti  realan ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Brate sa ovakvim pogledom mozda imas simptome kratkovidosti jer ovo sto napisa tesko da je ostvarljivo u bliskoj buducnosti !

Kosovo je problem jos od 1912 od samog povratka pod patronat Srbije a kasnije se to samo produbljivalo ! Srpska drzava je i do 1912 postojala i razvijala se bez Kosova kao svog integralnog dela ali svakako da je Kosovo i tada bilo u dusama i u srcima svih Srba ! Ovo sto navodis za kukavice i za izdajice ti nikako ne stoji ! Ja svoj zivot cu uvek da polozim za Srbiju bez problema jer bolje ja nego moja deca !Rat 1999 je bio kukavicki i vodjen je u stilu "neki ce te da poginete a neki ce mo i da se vratimo " sto je zlocin prema sopstvenom narodu ! Ako smo vec tad zagrizli trebali smo svi da idemo do kraja pa sta nam BOG da a ovako da li smo 2000 zivota i unesrecili isto toliko porodica ,Zasto ?? Igrati se tudjim zivotima i mantrati Kosovo je Srbija je strasno i pogresno ,!Kosovo nije Srbija kao sto ni Sumadija nije Srbija vec je Srbija ova mladost koja dolazi i za koju treba da se potrudimo da je sto vise bude ! prema Kosovu voditi ozbiljniju i realniju politiku kako bi se i onoj nejaci dole poboljsao zivot ! Minista nasih spoljnih poslova bolje da je par puta otisao do Pristine nego sto je ban badava o nasem trosku obisao pola sveta

Подели на овим сајтовима

nekada , za promenu , nije loše  biti  realan ...

Мораш бити мало јаснији када нешто кажеш иначе те не разумем шта говориш.

Шта то значи реалнији?

Да ли си сад констатовао да сам реалан и да је лепо што сам реалан, или дајеш примедбу на моју реалност?

Пошто претпостављам да је ово друго у питању , мада нисам сигуран даћу одговор као да је ово друго у питању.

Дакле Косово је отето.

То је чињеница коју ни светска јавност не може да негира ма колико да се моћници овога света упињу да прикажу другачије.

Међународно право је овом отимачином погажено.

Тиме је отворена пандорина кутија  и следеће што је било узрочно последично везано за отимачину Косовоа су дешавања на Кавказу.

Пошто НАТО и запад има двоструке аршине , не верујем да ће се стати само на Косову.

Даље можда је нереално било очекивати да ће се Срби ослободити отоманске империје, да ће један хајдук Карађорђе успети да истера турску војну силу из једне мале провинције која је буквално била окружена турском империјом и војском , можда је било нереално очекивати 1941 да ће Срби изаћи из рата против фашиста као победници с обзиром у какво су стање доведени 41 , можда је било нереално очекивати и 99 да ће НАТО толико дуго морати да ратује против Срба , с обзиром на војну надмоћ на техничку економску и сваку другу супериорност запада и НАТО-а, можда је било нереално очекивати тамо неке 1690 да ће српска држава икада више постојати а камоли поново бити на Косову пољу.

МЕЂУТИМ и поред свог тог рационалистичког гледања на ствари Срби као народ заветни и косовкозаветни нису тако мислили.

Јер да су тако размишљали данас или би сви били муслимани, или би сви били Руси( мислим преселили се у великим сеобама сви у Русију) .

АЛИ нити су СВИ Срби постали муслимани ( мада неки јесу) , нити су сви постали Руси , и на крају Срби ипак имају своју државу а и после 500 година отоманске империје поново су се вратили на Косово и поново су вратили Косово у своју државу.

Много је реалније са данашњег становишта очекивати повратак Косова у оквир Србије , него што је то било оних 500 година отоманске империје.

Косово је наша земља и то наша света земља, и оно ће бити враћено у оквире Србије кад тад!

Било то теби реално или не , то је истина нас косовскозаветних Срба и ми у другу не верујемо нити хоћемо да верујемо.

О.Ц. знам ти си свакако неверник па те се не тиче, ни не чудим се теби.

Чудим се онима који су Хришћани.

Подели на овим сајтовима

Brate sa ovakvim pogledom mozda imas simptome kratkovidosti jer ovo sto napisa tesko da je ostvarljivo u bliskoj buducnosti !

Блиска будућност је оно што наводим као гледање ЛДП-а  , кад рекох од данас до сутра.

Свака политичка партија у Србији која се саглашава са кршењем међународног права и признаје отимачину Косова није ништа друго до издајничка.

А свака политика која се заснива на мишљењу до сутра је плиткоумна.

Kosovo je problem jos od 1912 od samog povratka pod patronat Srbije a kasnije se to samo produbljivalo ! Srpska drzava je i do 1912 postojala i razvijala se bez Kosova kao svog integralnog dela ali svakako da je Kosovo i tada bilo u dusama i u srcima svih Srba !

Косово није "враћено по патронат" Србије него је враћено у састав Србије, знаш постоји разлика, или те можда нису томе научили у ЛДП-у, како год...

Србија је имала проблема са западним силама не само због Косова него због свог положаја уопште , пре свега због свог постојања, јер се није уклапала у источно питање аустијанаца , самим тим и Босна и Косово и све друге српске земље су оспораване и намерно дестабилизоване ( као уосталом и сад што се ради) само да би се одстранио српски државотворни утицај на тим територијама и да би се упропастила обнова српске државе у својим историјским границама.

Ovo sto navodis za kukavice i za izdajice ti nikako ne stoji ! Ja svoj zivot cu uvek da polozim za Srbiju bez problema jer bolje ja nego moja deca !

Не полажемо ми живот само да би своју децу заштитили , него и за више вредности као што су одбрана отачаства и вере и идеје и сл.

Но у сваком случају је за похвалу ово што си навео.

Rat 1999 je bio kukavicki i vodjen je u stilu "neki ce te da poginete a neki ce mo i da se vratimo " sto je zlocin prema sopstvenom narodu ! Ako smo vec tad zagrizli trebali smo svi da idemo do kraja pa sta nam BOG da a ovako da li smo 2000 zivota i unesrecili isto toliko porodica ,Zasto ?? Igrati se tudjim zivotima i mantrati Kosovo je Srbija je strasno i pogresno ,!

Од како је господин Слободан покојни Милошевић дошао на власт у Србистану био сам против њега.

Рат је увек некоме брат а некоме рат, такав је рат, истина је да се наша елита државна није понела много часно у ратном периоду од 91-99 ( све је повезано и Словенија и Косово) , али не могу генерализовати и све осудити , било је и часних људи , нарочито војника и виших војних чинова, имали смо и хероја и кукавица и издајица, као и у сваком рато што било који народ има...

У сваком случају то није разлог за дефетизам.

Kosovo nije Srbija kao sto ni Sumadija nije Srbija vec je Srbija ova mladost koja dolazi i za koju treba da se potrudimo da je sto vise bude ! prema Kosovu voditi ozbiljniju i realniju politiku kako bi se i onoj nejaci dole poboljsao zivot !

Косово јесте Србија и Шумадија јесте Србија и омладина српска су такође Србија, све је Србија у комплету, јер као што не можеш имати садржај без форма тако неможеш пити јутарњу кафицу без посуде, мораш је у нечему држати , тако исто неможеш држати народ без државе јер тај народ не може бити ни срећан ни нормалан без своје државе и без свог завичаја и без свог простора на коме живи.

Живи људи су живи и потребна им је земља , они нису духови па да левитирају, морају имати своју земљу док су земљани, кад се упокоје то је друга прича и ми то не знамо како је и шта је...

Само да додам и Војводина је Србија, не знам зашто си ме изоставио.

Minista nasih spoljnih poslova bolje da je par puta otisao do Pristine nego sto je ban badava o nasem trosku obisao pola sveta

Генерално наша владајућа и политичка елита се слабо показала по питању Косова , много говоре о Косову а мало или нимало су на њему боравили, више је онај наш турчин санџаклија (ге)Расим (к)Љајић боравио на Косову него комплетна српска политичка и државна елита.

Само да још нешто додам, ово је брате Никола толико све конфузно и набацано што си рекао да је очигледно да код тебе пре свега провејава емотивни став на релацији Ти , твоја породица, држава Србија и њени проблеми, него рационално размишљање о проблему отимачине Косова.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Niko ne spori da je ucinjena nepravda prema Srbiji i Kosovu ali Kosovo nam nije oteto ono je trenutno izgubljeno bar dok ne dodju neka nova vremena ! Meni nije problem da sutra idem na Kosovo u uniformi Vojske Srbije i za sam ali ajde da ga resimo ili dza ili bu nemoze da se ovako stanje drzi doveka ! Pogresna politika koja vodjena na stetu sopstvenog naroda dovela je do sloma a taj slom se polako seli i na teritoriju danasnjih nasih granica pre svega na Vojvodinu i Sandzak ! Pameten covek se na greskama uci a mi imamo itekako dosta materijala za ucenje ! Srbija i bez Kosova ako se malo pokrenemo ima dosta potencijala da izbije na lidersku poziciju i da mi Kosovu onda budemo uzdanica i zvezda vodilja ! Nesme da se mesa Pravoslavlje sa problemom Kosova jer meni niko ne moze da otme ni Kososki Boj i zavet niti kosovske manastire al nastace problem kada te manastire dole nece imati ko da obilazi a to treba da se spreci ! Samo ekonomski osnazena Srbija moze da bude garant bolje buducnosti i Srbije i Kosova i posle je lako za integracije ! Valjda treba da resavamo probleme a ne deci da ih ostavljamo i kolika je onda vrednost Srbije ako iz iste ljudi odlaze !

Nisam brate navodio toliko istorijske cinjenice jer ih ima dosta a vecina ih i znamo samo sto ih tumacimo na drugaciji nacin !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...