Весна Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Да ли неко има биографију дотичног?! Владимир Димитирјевић - САНКИЛОТ ПРОТИВ АРИСТОКРАТЕ http://www.vidovdan.org/arhiva/article2380.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 nego zato sto znam da je to bilo u organizaciji Dveri ,Obraza i NasihПа не знаш. Очигледно.imam i ja svoje izvore ! Sta si recimo ti iz BG trazila tog dana u Arandjelovcu?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Na ovom forumu više se ništa normalno ne može razgovarati.... samo se može šprdati... i to sve češće radim..... I tako na svakoj temi..... Kad malo bolje razmislim, ovako je bilo i pre..... Ima nekoliko načina kako završavaju sve teme: - Krene ozbiljna priča - i sve se završi nekim plitkim komentarima i citiranjima nekih autora i dela i kraj.... Tema se ne razvija.... - Krene neka tema - I svađa (i ja sam učestvovao u nekim svađama).... Kraj teme... - Krene neka tema, priča - Odmah cenzura ili tema nestaje, ili doznaš neke neverovatne stvari, pa opet cenzura..... Nema teme.... Kraj... Zato šprdačina i samo šprdačina do kad se ima živaca ... I kako je na nekoj temi rečeno (niko ne zna kojoj) ovaj virtuelni misionarizam baš i nema nekog uprišta u zdravoj pameti.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 nego zato sto znam da je to bilo u organizaciji Dveri ,Obraza i NasihПа не знаш. Очигледно.imam i ja svoje izvore ! Sta si recimo ti iz BG trazila tog dana u Arandjelovcu?? А шта си ти ? Полицајац? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 драго ми је да учесници у овој бесмисленој расправи потврђују наслов. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 драго ми је да учесници у овој бесмисленој расправи потврђују наслов. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 100 maraka bliss jeeee .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 nego zato sto znam da je to bilo u organizaciji Dveri ,Obraza i NasihПа не знаш. Очигледно.imam i ja svoje izvore ! Sta si recimo ti iz BG trazila tog dana u Arandjelovcu?? А шта си ти ? Полицајац? Daleko bilo da sam Ker ,mnogo sam ja daleko od funkcije drota al sreca sto i ovaj "vidovdan" nije merilo ovog drustva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука