Hristoljub Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Ima šta da se izabere kad je u pitanju kupovina knjiga, ikona,... Al' ja bi za početak da pitam: ima li nekog ko bi bio spreman da mi POKLONI KNJIGU pod naslovom: "BEZ SMIRENJA NEMA SPASENJA"- ne znam ime autora ali znam da je neki vaalamski monah a knjiga je bila u izdanju "Svetigore" (mislim?)? Knjigu sam čitao pre više godina i preko nje sam "sa jednom nogom" ušao u pravoslavlje. Kupio sam je kasnije, pa ostao bez nje i više je nisam našao. Može i Vaša posveta. :smiley: "Ne kao da tražim dara, nego tražim ploda koji se množi na korist vašu" Ovako je veći blagoslov. 0104_cheesy "Blaženije je davati, nego li primati." A blagoslov je obostran. 0104_cheesy H V A L A! I da, naravno, obavezno pročitajte. "NIJE ISKREN, NITI PRAVEDAN, onaj ko govori istinu u lice, niti onaj ko je obznanjuje pred svetom, no onaj ko IMA LJUBAV i ISTINIT ŽIVOT, i KAD TREBA GOVORI S RAZUMEVANJEM." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srdjan9876 Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Ako neko želi, imam psaltir. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 želim,evo ja,ali možda sam daleko-Prijedor 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srdjan9876 Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 Ako se zatekneš u Bgd... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Октобар 24, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2010 imam brata tamo,pa moglo bi preko nj a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srdjan9876 Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 može. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 poslaću ti nj br pa... i nj ću reći da ćeš mu se javiti...može? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srdjan9876 Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 može Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука