Jump to content

Отворено негирање благодати

Оцени ову тему

Препоручена порука

Негирање благодати на расколничком сајту "Новинар.де" и "епархија-призрен.инфо"

http://www.novinar.de/2010/05/10/patrijarh-srpski-ne-zna-da-se-prekrsti.html

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Не треба уопште посјећивати тај портал. Ја сам у почетку мислио да су они само против Срба и православља али онда сам видео да њима ништа не ваља, ништа им није свето, ма не ваљају сами себи. Ништа паметно се неће наћи ту.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Не треба уопште посјећивати тај портал. Ја сам у почетку мислио да су они само против Срба и православља али онда сам видео да њима ништа не ваља, ништа им није свето, ма не ваљају сами себи. Ништа паметно се неће наћи ту.

Зар тај портал није добро познат свима нама и зар му се уопште мора посвећивати пажња? nasznak

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Зар тај портал није добро познат свима нама и зар му се уопште мора посвећивати пажња? nasznak
Што то мени говориш, нисам ја ни покренуо тему ?

Подели на овим сајтовима

Опусти се...нико теби,нити било коме другоме,ништа лоше није рекао,већ сам само цитирао твој пост желећи у суштини да се надовежем на твоју писаније...шта се одмах брецаш?  0202_238

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Зар тај портал није добро познат свима нама и зар му се уопште мора посвећивати пажња? 8086.gif
Опусти се...нико теби,нити било коме другоме,ништа лоше није рекао,већ сам само цитирао твој пост желећи у суштини да се надовежем на твоју писаније...шта се одмах брецаш? 8086.gif
Мени је тако дјеловало. Људи смо па грешимо  0202_238

шта се одмах брецаш?

Па Срби смо зар не ?  nasznak

Подели на овим сајтовима

генијалан текст и сајт са поуком:

ми ћемо да седимо негде за компом и да трулимо, а том истом трулежи ћемо да трујемо и друге, док све време будемо седели и били анонимни.

болес'.

Подели на овим сајтовима

Ко ће сад гледати те снимке...

колико се сећам, човек се крсти

онако како се крсти неко ко се крсти стално

и коме је то урођени покрет...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Ко ће сад гледати те снимке...

колико се сећам, човек се крсти

онако како се крсти неко ко се крсти стално

и коме је то урођени покрет...

Мицо, расправљати о томе да ли је крст ''правилан'' или не, је потпуно смешно ...

овде се ради о негирању благодати Светог Духа над Сабором и избором Патријарха.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...