Искушеник Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Негирање благодати на расколничком сајту "Новинар.де" и "епархија-призрен.инфо" http://www.novinar.de/2010/05/10/patrijarh-srpski-ne-zna-da-se-prekrsti.html "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Ма јасно људи кажу ко су и шта су. Све је јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 bezveze je sto pola tih ljudi ustvari ne zna sta radi..... ima dosta onih koji ne znaju nista o crkvenim stvarima, onda im ovi napricaju svasta i onda te novajlije to prihvate kao istinu, drugu stranu uopste ne zele da cuju a kad bi je culi videli bi da grese.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Не треба уопште посјећивати тај портал. Ја сам у почетку мислио да су они само против Срба и православља али онда сам видео да њима ништа не ваља, ништа им није свето, ма не ваљају сами себи. Ништа паметно се неће наћи ту. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Не треба уопште посјећивати тај портал. Ја сам у почетку мислио да су они само против Срба и православља али онда сам видео да њима ништа не ваља, ништа им није свето, ма не ваљају сами себи. Ништа паметно се неће наћи ту.Зар тај портал није добро познат свима нама и зар му се уопште мора посвећивати пажња? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Не треба уопште посјећивати тај портал. Ја сам у почетку мислио да су они само против Срба и православља али онда сам видео да њима ништа не ваља, ништа им није свето, ма не ваљају сами себи. Ништа паметно се неће наћи ту.Зар тај портал није добро познат свима нама и зар му се уопште мора посвећивати пажња? Што то мени говориш, нисам ја ни покренуо тему ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Не треба уопште посјећивати тај портал. Ја сам у почетку мислио да су они само против Срба и православља али онда сам видео да њима ништа не ваља, ништа им није свето, ма не ваљају сами себи. Ништа паметно се неће наћи ту.Зар тај портал није добро познат свима нама и зар му се уопште мора посвећивати пажња? Што то мени говориш, нисам ја ни покренуо тему ?Опусти се...нико теби,нити било коме другоме,ништа лоше није рекао,већ сам само цитирао твој пост желећи у суштини да се надовежем на твоју писаније...шта се одмах брецаш? 0202_238 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Не треба уопште посјећивати тај портал. Ја сам у почетку мислио да су они само против Срба и православља али онда сам видео да њима ништа не ваља, ништа им није свето, ма не ваљају сами себи. Ништа паметно се неће наћи ту.Зар тај портал није добро познат свима нама и зар му се уопште мора посвећивати пажња? 8086.gifШто то мени говориш, нисам ја ни покренуо тему ?Опусти се...нико теби,нити било коме другоме,ништа лоше није рекао,већ сам само цитирао твој пост желећи у суштини да се надовежем на твоју писаније...шта се одмах брецаш? 8086.gifМени је тако дјеловало. Људи смо па грешимо 0202_238шта се одмах брецаш?Па Срби смо зар не ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Е,сад бих рекао нешто о Србима,али... 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Реци слободно У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Други пут. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 генијалан текст и сајт са поуком: ми ћемо да седимо негде за компом и да трулимо, а том истом трулежи ћемо да трујемо и друге, док све време будемо седели и били анонимни. болес'. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Ко ће сад гледати те снимке... колико се сећам, човек се крсти онако како се крсти неко ко се крсти стално и коме је то урођени покрет... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Ко ће сад гледати те снимке... колико се сећам, човек се крсти онако како се крсти неко ко се крсти стално и коме је то урођени покрет... Мицо, расправљати о томе да ли је крст ''правилан'' или не, је потпуно смешно ...овде се ради о негирању благодати Светог Духа над Сабором и избором Патријарха. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Капирам да нападају безвезе, али разумем и да може неком да се не свиди ако није по п. с.-у све... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука