Лидија Миленковић Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Један од мени најдражих баритона Дмитриј Хворостовскиј Ведран* and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Лидија Миленковић and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 On 12/02/2018 at 3:37, Лидија Миленковић рече Један од мени најдражих баритона Дмитриј Хворостовскиј Недавно се упокојио. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 3 минута, Ведран* рече Недавно се упокојио. Да, нажалост. Овај снимак је са последњег наступа у родном Краснојарску неколико месеци пред смрт. Čovek čelične volje Hvorostovski je 2015. godine saopštio da ima rak mozga. Zatim je otkazao nekoliko koncerata, izjavivši da je privremeno napustio pevačku karijeru. Međutim, samo nekoliko meseci kasnije ponovno je stao na scenu. Ovoga puta otpevao je jednu od glavnih uloga u Verdijevom „Trubaduru“ u Metropoliten operi, zajedno s ruskim sopranom Anom Netrepko. Dok se borio protiv raka, tokom 2016. i 2017. godine, Hvorostovski je nastavio nastupati u Rusiji i inostranstvu. Nakon što je otkazao nekoliko koncerata, Hvorostovski je u aprilu ove godine ponovo nastupio u Torontu. Sve karte su bile rasprodane. Program gala-koncerta bio je sastavljen pretežno, po njegovoj želji, od arija iz ruskih opera. U junu 2017. Hvorostovski je održao koncert u svom rodnom gradu Krasnojarsku. Publika ga je u suzama i sa ovacijama ispratila sa scene. S obzirom da je nastupio sa slomljenom rukom, kretanje mu je bilo otežano, ali pevao je nekoliko puta na bis i rekao: „Morao sam se vratiti, zato što vas volim, zato što je ovo moj rodni grad“. Izvor: Russia Beyond Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Inace, ovo mi je bila zadata kompozicija dok sam svojevremeno isao na casove solo pevanja... ... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука