Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ма бре, видите и сами да је б(р)лог исмејавање. Глупост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Ја волим нСПМ. :smiley: Али,само поједине ауторе који пишу. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 9, 2010 Пријави Подели Написано Мај 9, 2010 Ја волим нСПМ. :smiley: Али,само поједине ауторе који пишу.какве везе има нова српска политичка мисао са овим? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 О Боже. 1204_drink Превидео сам наслов. 1204_drink тј. учинило ми се да је наслов "Нова српска политичка мисао слави четири године постојања"... Баш сам испао мазга. Шејм он ми. 1204_drink Иначе,мислим да ово није могуће. Ово је јако неслана шала. Физички је немогуће да четворогодишње дете одглуми аргументе које му је неко дотурио (као што је учинио и онај дражесни дечкић Р. Поцеста). "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Мај 10, 2010 Пријави Подели Написано Мај 10, 2010 Jako ruzna sala, ali lepo da se autor(k)a potpisala- cetverogodisnja devojcica- jer ovakva sala/provokacija i jeste na nivou deteta od 4 godine i to sa vidnim kompleksom inferiornosti! 0110_hahaha https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука