Аљонка Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 26, 2021 Пријави Подели Написано Мај 26, 2021 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sladjana Bojovic Написано Мај 26, 2021 Пријави Подели Написано Мај 26, 2021 Moje,najupecatljivije,secanje je crtani film u 7:10,a casovi mi pocinju u 7:40.srecom,skola mi je bila na udaljenosti od,nepunih,5 minuta od kuce,pa sam mogla da stignem da odgledam crtani i da se spremim i stignem,na vreme. A,tu je i cuvena "Metla bez drske".Secam se i kulturno-umetnickog programa,na RTS2,koji sam zaobilazila,jer mi,tada,nije bilo zanimljivo slusanje opere.Zapravo,nije ni dan-danas,ali,tada sam se pitala-kome je to,uopste,zanimljivo,dok nisu poceli ovi novi zvuci da se pojavljuju,koji su sada u "trendu",pa mi ni opera ne pada tesko,pored njihove "muzike". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука