Jump to content

Радио и ТВ емисије & рекламе које памтимо

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Е, подсети ме нешто да покренем ову тему:

Данас сам се сетио поново оне емисије са Душком Трифуновићем, када је ишао по оним селима- по планинама и разговарао са децом у школама, питајући их како је настала нека реч. Баш је било смеја  :drugarstvo:

Такође, много ми се допадала емисија " Мали програм" (онај велики телевизор што гура мали телевизорчић ногом), па Музички тобоган. да, много ми се допадала емисија са Мандом на трећем каналу, када је делио оне играчке деци (зовеш телефоном, камера шета по играчкама а ти бираш... ух дечији сан који ми се није остварио иако сам звао сваку емисију).

Од радио емисија обавезно сам слушао Весело вече, а поред родитеља и ону емисију "Караван" и "Посело под Букуљом" са радија Шумадије. Касније сам слушао само 202-ку и Хит дана.

Невероватно је да се и данас сећам неких реклама и џинглова са радија и телевизије.

"Шта је то, шта је то- о па то је Биопро- меко брашно соје...за мене-за тебе Уљарице ПКВ- То је то- Биопро!"

"Пекабела, пекабела, пекабела, пекабела...ја сам хтео-ти би јела, породица тражи цела, сладоледе Пекабела!"  brokoli

Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Sjećam se i Radovića,i tobogana i Subote,i Mande i reklama pekabela...biopro...

nisam ni znala da sve to pamtim  joooj

Meni je nešto u sjećanju ostala zagrebačka kviskoteka i baš,možda zadnji serijal kad je

pobijedio Predrag Marković naš istiričar.Tad je možda bio student,al' je sve znao to je bila ljepota za gledati

i onda je dio(čini mi se)osvojenog iznosa dariv'o porodicama stradalih rudara u Aleksincu...

A serija filmova o Tarzanu sa Džonom Vajsmilerom...?

Sedmorica mladih-Jova Radovanović...?  :smiley:

Подели на овим сајтовима

1. životinjsko - botaničke emisije koje je vodio Dejvid Belami.

2. "Opstanak" naravno.

3. englesku emisiju o popularnoj i primenjivoj nauci "Don't Ask Me" (Ne pitajte mene)

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Како сам се ја одушевљавао овом рекламом, све сам мислио да ћу овако и ја ако једем карнексову паштету

а она је заправо длаке, очи, нокти и лој.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...