Jump to content

Православље у Монголији.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

0409_feel, колико је то мени лепо кад видим и друге нације и расе да су православни  amin-nas 319.gif navijanje navijanje

И мени,такође. amin-nas

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

navijanje, колико је то мени лепо кад видим и друге нације и расе да су православни  amin-nas amin-nas amin-nas:)

И мени,такође. grouphug
:cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: 0409_feel 319.gif navijanje
Подели на овим сајтовима

0409_feel, колико је то мени лепо кад видим и друге нације и расе да су православни  amin-nas navijanje navijanje navijanje

klapklap klapklap  0442_feel 0442_feel 0442_feel  isus-sinai :) slavabogu  :)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Izvrsno!... 0409_feel

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...