Dominika Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 Ikonopisci u selu Nowica (Poljska) sa razlicitih strana, pre svega grkokatolici ali mislim da ima tamo nekoliko pravoslavca, pisu moderne ikone. Dosta od njih vise lici na slikarstvo, nego na liturgijsku upotrebu. Na primer, tri razlicita Preobrazenja: Galerija na Facebook Stranica web Лапис Лазули and ines је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 пре 8 минута, Dominika рече Ikonopisci u selu Nowica (Poljska) sa razlicitih strana, pre svega grkokatolici ali mislim da ima tamo nekoliko pravoslavca, pisu moderne ikone. Dosta od njih vise lici na slikarstvo, nego na liturgijsku upotrebu. Na primer, tri razlicita Preobrazenja: Galerija na Facebook Stranica web šta je to???? new age ikonopis???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Децембар 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 ^^Oni misle da su u potarzi za novim izrazom starog identita ikone u sadasnjem svetu, nesto tako. Neke ove ikone smatram da su sasvim ok, da prikazu na nov nacin odvecnu Istinu, da vidimo Nju ponovo... Na primer, Silazak Svetog Duha Izvor Sveti Pavle na putu za Damask Izvor Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Sjajno. Hvala za postavljanje teme Dominika је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 I mi ikonopisca(konja) za nove izraze (trku) imamo. Sjajni Nikola Saric https://www.facebook.com/nikola.saric.121 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Децембар 31, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2017 пре 20 часа, Лапис Лазули рече I mi ikonopisca(konja) za nove izraze (trku) imamo. Sjajni Nikola Saric https://www.facebook.com/nikola.saric.121 Знала сам за њега, тек видим, да има неколико нових његових икона (?), сад чини ми се, више ради округле, као симбол вечности?... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 31, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2017 пре 3 минута, Dominika рече Знала сам за њега, тек видим, да има неколико нових његових икона (?), сад чини ми се, више ради округле, као симбол вечности?... Da ima dosta kruznih kompozicija. Krug je jedinstven oblik u likovnom jeziku vrlo zgodan za pretstavljanje necega centralnog(Hrist)i svega sto ga okruzuje(svet). Dominika је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука