Аљонка Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 - ja najvolim kad u neko doba dana, rano ujutru ili kasno popodne, pogledam teme na forumu, a ono Aka od Mede zaredj`o redom po temama, i svaku `overio` 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 - ja najvolim kad u neko doba dana, rano ujutru ili kasno popodne, pogledam teme na forumu, a ono Aka od Mede zaredj`o redom po temama, i svaku `overio` 4chsmu1 4chsmu1 To obavezno bude u 3 ujutro i opet u 3 popodne. E, ja volem da chitam vashe postove ovde. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 - ja najvolim kad u neko doba dana, rano ujutru ili kasno popodne, pogledam teme na forumu, a ono Aka od Mede zaredj`o redom po temama, i svaku `overio` stadaradim To obavezno bude u 3 ujutro i opet u 3 popodne. E, ja volem da chitam vashe postove ovde. 0110_hahaha joooj мора неко да обиђе целу парохију двапут дневно, иначе свашта буде ...ових дана је тако, а иначе устанем раније или легнем касније ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Септембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2018 nocno kupanje u toploj vodi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука