Jump to content

Фотка-цар

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 1 month later...
  • Одговори 143
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

прелепа два светитеља Божја - Дионисије Закинтоски и Герасим Кефалонијски  0442_feel bendoff 4chsmu1

први је био епископ који је опростио и сакрио убицу свог рођеног брата а од другог за живота су зазирали демони на сам помен имена.  4chsmu1

за острво Кефалонију, које се налази прекопута острва Закинтос, је везано и чудо змија са крстоносним знаком на челу које се појављују на Богородичин празник, чак су се и помериле са новим календаром  joooj :bla: dada

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=5757.msg430860#msg430860 date=1304506356]

прелепа све светитеља Божја - Дионисије Закинтоски и Герасим Кефалонијски  4chsmu1 4chsmu1 joooj

први је био епископ који је опростио и сакрио убицу свог рођеног брата а од другог за живота су зазирали демони на сам помен имена.  :bla:

за острво Кефалонију, које се налази прекопута острва Закинтос, је везано и чудо змија са крстоносним знаком на челу које се појављују на Богородичин празник, чак су се и помериле са новим календаром  dada aman dada

Хвала ти на опису.Баш ме је занимало нешто више о њима. 0442_feel

А и чудо са змијама је нешто посебно. bendoff

Подели на овим сајтовима

е да, свети Дионисије је познат и као шетајући светитељ и кад одсуствује из кивота, не може нико жив да га отвори а после морају да му се мењају папуче јер су све излизане ...

иначе има један од најлепших кивота, просто је засењујућ, још је тако намештен да је скоро цео дан на сунцу и бљешти.

често га виђају људи по острвима, они који га призивају у својим молитвама  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...