Милица Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 О нее! Кад је то било? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Пре десет дана . Не могу да поверујем још. Код комшија има мачкица која се дружила са Срећком и ускоро ће да се омаци . 0110_hahaha Обећали су нам два мачета . 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Mirodjija,stvarno mi je zao!Znam kako ti je!I to nije fraza,posto sam ja tokom zivota sahranila puno ljubimaca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 male mace, moja svekrva ima 6 maca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Октобар 13, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2009 Moj mačak Ćićko 0110_hahaha Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 ???????? рече: ??? ????? ???? . ?? ???? ?? ????????? ???. ??? ??????? ??? ??????? ???? ?? ??????? ?? ??????? ? ?????? ?? ?? ?? ????? . 0205_whistling ??????? ?? ??? ??? ?????? . srcee ??? ??, ?? ?????? ?? ???! ???? ?? ????? :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 ФИћиног мачка познаје цео фејсбук :-))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Октобар 14, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 ?????? рече: ??????? ????? ??????? ??? ??????? :-))) ?I?KO THE LEGENDAR 0205_whistling srcee 0110_hahaha Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Florensita Написано Октобар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Ma moja maca je zakon bre! dada 0102_laugh 1405_love 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Е није него је закон мачор ког гаји мој комшија! Знате зашто? Зато што сам му га ја "увалила" :-)))) И зато што тај само са псима зна да се игра :-) Навикао јадан :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Milica koje više nema ( sada nam se morsko prase zove Milica) Milica je ime koje ja koristim čak i za svoje dete iako je muškog roda ( Milica od mila, draga, voljena) Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Нећемо да се љутимо. Јел да не питам шта је било са Милицом? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Знам из поузданих извора да овде има још људи који имају мачке, само неће да признају 0110_hahaha Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Milice, došla mi mala maca. Odvešću je kod veterinara. Kako da je hranim i naučim da ide na pravo mesto, znaš već gde. I koliko puta treba da jede. Ima možda oko mesec dana... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Ето о чему ви. Ближњи вам се брине а ви га игноришете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука