Зорица екс Милева Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 .gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 ovu sam našao na netu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Октобар 25, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 sa ovom malom sam se druzio jedno vreme, zove se Cici Audiofil (obratiti paznju na gabarite usiju), jer bi se uvek stvorila kad cackam nesto oko muzike u garazi, jednom mi bilo smesno, usred garaze probavam muziku u autu na volume preglasno, kad imam sta da vidim- Cici ladno zaspala u kutiji od pojacala odma ispred auta dok se cela garaza tresla od muzike hahahahaa :lol: dusha and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука