Jump to content

Маце

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

То је Сер Жиле, мој мачор, расе Котежански гонич гостију, који лови куглицу од алу-фолије (што му је омиљена активност, поред једења и спавања на монитору). Чизма припада мојој жени clap

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 882
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

2le5mip.jpg

Hahahahaha, ta se izgleda, drogira! Zavisnica jedna mala! Hahahahahahhaha!

Jel to tvoja maca i tvoja čizma, hahahaha? Takav neodoljiv miris! Hahahahaha!

To je kod nje izgleda stvarno zavisnost u pitanju! Šta drugo bi to onda moglo bit?

0102_laugh smej.gif

2le5mip.jpg

...hm smej.gif...ma super je meni ova cizma i ovako,al' bila bi mi puno bolja da nije ove macke Tine 0442_feel

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Evo da vidite i ovo moje ludo...

vtj-DSC000.jpgt1f-Slika0.jpgpam-Image0.jpga86-DSC000.jpg

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Safari-10.jpg?et=g5IBJPlqD94tXoBo5EPTPQ&nmid=58287555

A ovo je takozvani LIONGER, križenec lava i tigra, umjetni hibrid koji ne postoji u prirodi,

mislim tim divljini, divljoj slobodnoj prirodi, nalaze se samo u zoološkim vrtima gdje su

križani iz naučnoistraživačkih razloga, inače najveća mačkovita zvijer na svijetu. Zaista su

impozantno veliki, veći čak i od tigra usurijskog a ima ih u Kini i u Sngapuru. Ako nađem

video na You Tube onda napostujem. Vidio sam ih neki dan na TV, nisam ni znao da postoje.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ah, evo jasni dokaz da je o.Cvetković čovjekom i da nekad čak i spava, ako mu to djeca dozvole, hahahaha. Moj otac je oko kuće i u kući imao uvijek gomilu mačketina a kad si htio sjesti bilo gdje uvijek si morao otjerati kakvu mačku s te stolice, fotelje ili kauča. Ili s laptopa kao o. Cvetković, hahahaha.

39678_149978755016148_100000120746584_480240_7396274_n.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...