nishizawa Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 То је Сер Жиле, мој мачор, расе Котежански гонич гостију, који лови куглицу од алу-фолије (што му је омиљена активност, поред једења и спавања на монитору). Чизма припада мојој жени clap Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 17, 2011 Пријави Подели Написано Април 17, 2011 Mladunci belih lavova... 0442_feel klapklap klapklap Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Април 18, 2011 Пријави Подели Написано Април 18, 2011 Hahahahaha, ta se izgleda, drogira! Zavisnica jedna mala! Hahahahahahhaha! Jel to tvoja maca i tvoja čizma, hahahaha? Takav neodoljiv miris! Hahahahaha! To je kod nje izgleda stvarno zavisnost u pitanju! Šta drugo bi to onda moglo bit? 0102_laugh smej.gif ...hm smej.gif...ma super je meni ova cizma i ovako,al' bila bi mi puno bolja da nije ove macke Tine 0442_feel ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Evo da vidite i ovo moje ludo... Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Храна мора бити похрањена (ко у трезору) и охрањена (заштићена). Хахахаха! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 A ovo je takozvani LIONGER, križenec lava i tigra, umjetni hibrid koji ne postoji u prirodi, mislim tim divljini, divljoj slobodnoj prirodi, nalaze se samo u zoološkim vrtima gdje su križani iz naučnoistraživačkih razloga, inače najveća mačkovita zvijer na svijetu. Zaista su impozantno veliki, veći čak i od tigra usurijskog a ima ih u Kini i u Sngapuru. Ako nađem video na You Tube onda napostujem. Vidio sam ih neki dan na TV, nisam ni znao da postoje. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Воја и ја Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 супер су вам сличице 0212_rolleyes 0102_laugh greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 JEDAN SVETOGORSKI IGUMAN PORED SVOJIH IGUMANSKIH OBAVEZA PONEKAD STIŽE I DA HRANI MANASTIRSKE MAČKE Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Ah, evo jasni dokaz da je o.Cvetković čovjekom i da nekad čak i spava, ako mu to djeca dozvole, hahahaha. Moj otac je oko kuće i u kući imao uvijek gomilu mačketina a kad si htio sjesti bilo gdje uvijek si morao otjerati kakvu mačku s te stolice, fotelje ili kauča. Ili s laptopa kao o. Cvetković, hahahaha. Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука