Jump to content

Маце

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• 3 months later...
  • Одговори 882
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Rabbit and Cat love

OC4blr88jCw

The song is by Stephen Rhodes - Angel of Healing

My female bun Noisette and my oldest male cat, Tigger. These two love to be together:)

May 2009: I am sad to report that someone of my neighbourhood killed Tigger.

We have no proof but we know. The house is very empty without him!

And Noisette doesn't want to sleep with any other animal in the house for now.

I guess she is mourning her own way.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

0212_rolleyes :drugarstvo:

post-3452-13142181743_thumb.jpg

post-3452-131421817471_thumb.jpg

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.

Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"

Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Данас сам од комшинице чула једну тужну причу.

Замислите.

Она има пет маца,које је стерилисала,уредно вакцинисала,купује им храну,живе у кући,где имају свој

песак.Чисте су и вољене.

Али, онда се појављује комшиница која живи насупрот дворишта у коме живе ове маце, и тужи девојку

чије су оне власништво за штету у свом дворишту,да јој ломе цвеће и врше нужду у саксијама,што је и

документовала наводним снимком оштећене саксије са мачећим,ко зна чијим изметом у њој.

Судиница који је добила овај предмет за расправу, се хвата за главу, рекавши да у својој пракси није имала овакав случај.У четвртак,17. марта је треће рочиште.Девојка,моја комшиница не може да верује докле иде људска памет.Она мора да одговара пред судом за то што брине о мацама које није могла да удоми,зато их је и стерилисала, није их однела негде или бацила,као што многи раде.

А та тужиља,чији је муж иначе неки адвокат, је тужила и њену мајку и баку,није јој било довољно што тужи само девојку.Жена која јетужила, има двоје младе деце која никада нису имали неку животињу у свом великом дворишту, иначе су врло неваспитани и размажени.

Ето, остах да размишљам како да помогнем овој девојци, која ми рече да чека исход суђења у четвртак, па ће да види да се обрати новинарима и чини ми се како рече организацији ''Орка''.

Имати овакве мрзитеље животиња у комшилуку,а и даље, је заиста тешко. dada

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Невероватно, 4chsmu1, какав цап-царап... 0110_hahaha

То сам се и ја чудио, ко би рекао да обичне Ћиће могу бит такви тигрови!

0203_cool

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

bebejaguari.jpg

Мали јагуари у Петрограду

14. април 2011.

Црни јагуар Рок и женка Агнеса добили су три младунца у Петроградском зоо врту. Бебе су старе месец дана, објавили су запослени у врту.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

bebejaguari.jpg

Мали јагуари у Петрограду

14. април 2011.

Црни јагуар Рок и женка Агнеса добили су три младунца у Петроградском зоо врту. Бебе су старе месец дана, објавили су запослени у врту.

Prva maca kaže : " Ju što si pocrnelaaaaa... "( smuždeno i postiđeno ),

Druga maca kaže: " A ti si pa mnogo lepa , ne vidiš sebe koliko si ti ružna , jel vidiš kako sam je lepa , sva crna..." ( zavidnim pogledom ),

Treća maca kaže : " Ne mogu očima sa ih gledam , mamaaaa , di si mama..." ( brižljivim pogledom )

xexexexe... kako su slatki 0110_hahaha t4431 ekstra

Подели на овим сајтовима

56018d1190153504-so-how-do-ya-go-about-trapping-black-panther-panther.jpg

Not all panthers look like a dog - Ne izgleda svaki panter kao pas - Krvožedna vjeverka   0212_rolleyes

There is a very fine line between "hobby" and "mental illness" (Man was born to hunt and kill)

black_panther_stalking_md_wht.gif

Ja sam pročitao u jednoj češkoj knjizi o macama što ju je napisao jedan češki sudija koji hoda po takmičenjima za mačketine na kojima oni dobivaju onda te nagrade a on ih ocjenjuje tamo i boduje takvu zanimljivu priču, doživljaj iz te njegove sudijske prakse. Tako su mu jednom doveli pravu 250 kilogramovu crnu panteru a on joj morao otvoriti čeljust i tamo joj razgledat "zubiće" kako bi je ocijenio jer po pravilniku takmičenja i kad bi neko doveo panteru, lava ili jaguara, takve velike mačke, i one također imaju biti ocjenjene, isto kao i te male obične ćiće. Napisao da je bila skroz pitoma i slušala "gazdu" pa mu je  dozvolila "čačkat" po njenim zubima ali jedva je čekao da s tim završi i spao mu kamen sa srca kad je s njom bio gotov i kad su je odveli. Hahahaha!

panther.jpg_595.jpg

Jujuju, mac, mac. cica-maca. cica-maca, kakva ljuta, opasna "ćića", OMG!      :291291291:

Backgrounds Windows 7 - Black Panther, Big cat

Desktop Wallpaper · Windows 7 Backgrounds Windows 7 - Black Panther, Big cat From Windows 7 (1600x1200, 280K)

PC: (To set the image as wallpaper, right click the image and choose 'Set as Background');

http://wallpapers.free-review.net/23__Backgrounds_Windows_7_-_Black_Panther,_Big_cat.htm

Black Panther Pictures:

http://www.pictures-of-cats.org/Black-Panther-Pictures.html

Pictures of Cats

Tamo ima još mnogo drugih raznih slika svih vrsta mačaka, pogledajte i ostale!

http://www.pictures-of-cats.org/index.html

eheeeej

Подели на овим сајтовима

Цитат

2le5mip.jpg

Hahahahaha, ta se izgleda, drogira! Zavisnica jedna mala! Hahahahahahhaha!

Jel to tvoja maca i tvoja čizma, hahahaha? Takav neodoljiv miris! Hahahahaha!

To je kod nje izgleda stvarno zavisnost u pitanju! Šta drugo bi to onda moglo bit?

clap clap

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...