Jump to content

Маце

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Одговори 882
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Zgazila ga kola, maloprije ga sahranili, baš mi teško  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Hvala ti mila moja, ali ne vjerujem da ću uskoro nabavljati mačku, svi smo plakali. Ne mogu još da vjerujem da mi neće dolaziti više nikad.  dada

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

mene je sad ovaj moj maciji ludak ogrebao od srece.... krvarim ko da sam sekla vene

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Бол за једном животињком ублажава се новом ...

и тако у круг.

То је моја теорија.

Наравно, увек су неке посебније од других,

али мора се даље ...

Како да не плачете,

љубимци се на неки посебан начин увлаче под кожу ...

мене туга ухвати и кад ми угине акваријумска рибица ...

или кад крену да је убијају "цимери".

Баш имам једног скалара одвојеног у посебан акваријум,

у нади да ће се опоравити и да га други неће нападати ....

Он има и име чак хехе.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Hvala ti mila moja, ali ne vjerujem da ću uskoro nabavljati mačku, svi smo plakali. Ne mogu još da vjerujem da mi neće dolaziti više nikad.  8086.gif

Jednoga dana će ti doći. joooj

Da naravno da hoće Dragi  8086.gif.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ово је сјајно!!!

Али да би се постигло овакво нешто

човек мора да им се посвети више него околном свету...

е ту се већ прелази граница ...

Али дивно је видети да је и ово могуће!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ово је сјајно!!!

Али да би се постигло овакво нешто

човек мора да им се посвети више него околном свету...

е ту се већ прелази граница ...

Али дивно је видети да је и ово могуће!

хм, а што? то испадне као да си рекла да ти дајеш превише својим животињицама које гајиш  0442_feel

па то је животиња као и свака друга, само што не живи као ''домаће'''у кући него у кавезу ... или кући.  1405_love

можда само погрешно размишљамо као онај африканац и плашимо се аутоматски, а уместо да размишљамо као овај амер из клипа?  :cheesy:

где нема страха, добијеш сапутника као свети Серафим Саровски (медвед), свети Герасим (онај који је лаву из шапе извадио трн) ...

хоћу да кажем, неки људи се подједнако плаше паса као ми лавова, а нема разлога уствари, ако могу да направим такву паралелу ...

за нас, све је оно што га направимо да буде, а уствари истина је нешто сасвим друго.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...