marija Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 ?????? ?? ?? ??????. ??? ?? ?? ????? ??? ?? ???? ?? ???????? Živa i zdrava ali udomljena kod tetke u dvorištu :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Milice, došla mi mala maca. Odveš?u je kod veterinara. Kako da je hranim i nau?im da ide na pravo mesto, znaš ve? gde. I koliko puta treba da jede. Ima možda oko mesec dana... ???? ?? ????? ???? ?????? ?? ??? ???? ?? ????? ???? ?? ????, ?? ?? ????? ?????? ?? ?????. ?? ??? ???????? ???? ????????? ?? ??????? ? ???????? ?? ??????, ???? ????? ???? ????? ?? ???? ???? ???? :-) ? ??? ?? ????? ????, ??????? ?? ???? ? ?? ??? ? ?? ?????, ??? ?? ???????, ?????? ??? ??????? ? ?? ? ???? ?? ??????? ???? ??? ?? ????? ?? ????. ??????? ?????? ?? ???? ???????? ??????????. ? ??????? ???? ????. ????? ??? ?? ?? ???????!!! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 ?????? ?? ?? ??????. ??? ?? ?? ????? ??? ?? ???? ?? ???????? Živa i zdrava ali udomljena kod tetke u dvorištu :smiley: ???? ?? ???????! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 како маца једе посно https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' /> (то је риба на слици ако се не варам) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 и то из пиксле клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Лепо је имати маце и куце али тек кад се имају деца. Животиње многима замењују децу. Неки спавају у кревету са животињама и понашају се према њима као да су људи, што је мало ненормално. Ај сад ме оптужите за непријатеље животиња Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ???? ???? ???? ????? izlet.gif' class='bbc_emoticon' alt='0122_tuk' /> (?? ?? ???? ?? ????? ??? ?? ?? ?????) ??????, ?? ?? ??? ??? ??????, ?????????... ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ???????????,???? ?????? ?????... ??? ?? ???? ???????? ???? ? ????????? ? ????? ?? ????? ????? ?? ???????? ??? ???? ????? ?? ????... ????? ? ????? ????????? ?? ??????? ?????... ????? ????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 ма не буним се ја што маца једе рибу, па то треба тако... Таман посла да ми пас спава у кревету. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 ?? ?? ????? ?? ?? ??? ???? ???? ????, ?? ?? ????? ????... ????? ????? ?? ?? ??? ????? ? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Познато је да су мачке врлло избирљиве када је у питању исхрана... Како ви ваше маце убедите да поједу оно што добију? 0913_sport Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 ako nece da jede to sto sam mu stavila u ciniju, nece dobiti nista drugo. kuka, kuka, ali glad je najbolji kuvar. na kraju pojede slasno to sto sam mu dala. ne sme mnogo da mi izvoljeva. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 ako nece da jede to sto sam mu stavila u ciniju, nece dobiti nista drugo. kuka, kuka, ali glad je najbolji kuvar. na kraju pojede slasno to sto sam mu dala. ne sme mnogo da mi izvoljeva. E bas isto ovako!!! 0104_cheesy Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 ako nece da jede to sto sam mu stavila u ciniju, nece dobiti nista drugo. kuka, kuka, ali glad je najbolji kuvar. na kraju pojede slasno to sto sam mu dala. ne sme mnogo da mi izvoljeva. ?? ?? ? ???? ???????, ???? ??? ?? ?? ?????????? ???? ? ??????? ?? (???). Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2009 Zakunjao 0913_sport Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука