Гости Guest Настасија Написано Август 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Не брини, проћи ће. Кад буде, буде. Захвална сам Богу и за ово време живота што ми је дао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Молитва ангелу чуваруАнгеле Христов, чувару мој Свети, и покровитељу душе и тела мога, све ми опрости што год сагреших у данашњем дану, и од сваког лукавства непријатељског ми противника избави ме, да не би никаквим грехом разгневио Бога свога, но моли се за мене грешног и недостојног слугу, да ме покажеш достојна доброте и милости Свете Тројице, и Мајке Господа мога Исуса Христа, и свих Светих! Амин. Лаку ноћ Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 А сад свима да пожелим богоугодан почетак поста у који управо уђосмо. Праштајте оци, ђакони, ипођакони, чтеци, појци, браћо, сестре,... Онима који иду на починак нека је спокојна ноћ! ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 14, 2009 Пријави Подели Написано Август 14, 2009 Ојдо на починак 8084.gif pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 14, 2009 Пријави Подели Написано Август 14, 2009 sta vec?nisi video temu o braku i seksu...ima pikanterije ...nema golotinje ,ne moras odmah ali lkad stignes baci pogled mislim na http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,715.new.html#new Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 14, 2009 Пријави Подели Написано Август 14, 2009 Ада ово је од синоћ 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 14, 2009 Пријави Подели Написано Август 14, 2009 Фали нам Антонета и Изида. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 14, 2009 Пријави Подели Написано Август 14, 2009 Антонета фали а Изида је ту 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 14, 2009 Пријави Подели Написано Август 14, 2009 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 zar ima vas nespavalica vise ili ste preko bare negde laka noc vam il dobro jutro vec Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slusalica Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 mi jos gledamo tenis, izgubi nas Djokovic. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Ја сам из Црне Горе,ја сам преко брда 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 zato jos nespavas laka noc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slusalica Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Samo sebi pravi stetu.Pre sam mislila da se folira pa tako igra ali sada vidim da je postao n e s i g u r a n u svoje pobede.Nasla sam nacin da gledam nase tenisere. Jednostavno mnogo ne ocekujem a ako pobeda bude vise se obradujem. Kako da iskljucim ove slicice da iskacu na mojim porukama? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука