Jump to content

Лаку ноћ ... Ко задњи изађе нека угаси светло

Оцени ову тему

Guest Настасија

Препоручена порука

• Одговори 338
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Молитва ангелу чувару

Ангеле Христов, чувару мој Свети, и покровитељу душе и тела мога, све ми опрости што год сагреших у данашњем дану, и од сваког лукавства непријатељског ми противника избави ме, да не би никаквим грехом разгневио Бога свога, но моли се за мене грешног и недостојног слугу, да ме покажеш достојна доброте и милости Свете Тројице, и Мајке Господа мога Исуса Христа, и свих Светих! Амин.

Лаку ноћ

Постављена слика

Постављена слика

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

А сад свима да пожелим богоугодан почетак поста у који управо уђосмо. Праштајте оци, ђакони, ипођакони, чтеци, појци, браћо, сестре,...

Онима који иду на починак нека је спокојна ноћ!

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

sta vec?nisi video temu o braku i seksu...ima pikanterije ...nema golotinje  joooj,ne moras odmah ali lkad stignes baci pogled

mislim na

http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,715.new.html#new

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Фали нам Антонета и Изида.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Samo sebi pravi stetu.Pre sam mislila da se folira pa tako igra ali sada vidim da je postao n e s i g u r a n u svoje pobede.Nasla sam nacin da gledam nase tenisere. Jednostavno mnogo ne ocekujem a ako pobeda bude vise se obradujem.

Kako da iskljucim ove slicice da iskacu na mojim porukama?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...