Jump to content

Имате ли проблема са гледањем насловне странице портала Поуке.орг?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Јавите овде ко има проблеме са гледањем насловне странице, ако можете и да усликате тај проблем, да би их што пре решили. Приметио сам да Мозила не приказује баш најбоље сајт.

Ја користим chrome и свима га топло препоручујем.

Дакле, јавите овде за проблеме са насловном страницом.

Подели на овим сајтовима

Meni radi super na mozili  :)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Виде се све флеш анимације и све је ок, осим слике са профила који не приказује умањено као овде на форуму, већ у реалним димензијама.  :)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да, знам за тај проблем, биће сређен, а ви можете сад њега решити тако што ћете поставити мању слику на самом профилу.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Да, знам за тај проблем, биће сређен, а ви можете сад њега решити тако што ћете поставити мању слику на самом профилу.

Ок. 4869 :)

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Meni radi super na mozili  4chsmu1

Цитат

Meni radi super na mozili  4chsmu1

Видиш све сличице, видиш све флешеве?

Naravno  0202_238

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Онда су то неки поједини примери, вероватно људима који су искључили неке опције на Мозили. И код мене ради на свим претраживачима.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости
Guest свештеник Иван

Ево, понекад се деси и тај проблем са хост компанијом. Када се сервер преоптерети, дешава се на неко време "пукне" форум. Без везе је, али је тако како је. Значи није до нас, до њих је. ;)

Знате оно некад, када телевизор (црнобели-лампаш) неће да ради како треба, па после ударања по њему са стране и до горе, вртења антене и сл. , онда дође чувена констатација: Ма то је до њих.

Е, лепо је било то време када си имао први и други канал, па се хвалиш како ти је други ко први (оштрина слике).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...