Гости Guest свештеник Иван Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Јавите овде ко има проблеме са гледањем насловне странице, ако можете и да усликате тај проблем, да би их што пре решили. Приметио сам да Мозила не приказује баш најбоље сајт. Ја користим chrome и свима га топло препоручујем. Дакле, јавите овде за проблеме са насловном страницом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Meni radi super na mozili http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Цитат Meni radi super na mozili Цитат Meni radi super na mozili 4869 Видиш све сличице, видиш све флешеве? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Виде се све флеш анимације и све је ок, осим слике са профила који не приказује умањено као овде на форуму, већ у реалним димензијама. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Да, знам за тај проблем, биће сређен, а ви можете сад њега решити тако што ћете поставити мању слику на самом профилу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Цитат Да, знам за тај проблем, биће сређен, а ви можете сад њега решити тако што ћете поставити мању слику на самом профилу. Ок. 4869 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ја не видим да је ишта другачије на почетној Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Sve u redu - Firefox, Chrome i Opera :smiley: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Evo ko da izmalerisah :smiley: .... Zadnjih petnaestak minuta je bio problem. NIsam uopšte mogao da se konektujem.... Valjda ste dzarali nešto sa sajtom 0104_cheesy .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 То се дешава не због нас, већ због хостинг компаније. Дешава се... то је оних 0,01% када не ради Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Цитат Цитат Meni radi super na mozili 4chsmu1 Цитат Meni radi super na mozili 4chsmu1 Видиш све сличице, видиш све флешеве? Naravno 0202_238 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Онда су то неки поједини примери, вероватно људима који су искључили неке опције на Мозили. И код мене ради на свим претраживачима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Ево, понекад се деси и тај проблем са хост компанијом. Када се сервер преоптерети, дешава се на неко време "пукне" форум. Без везе је, али је тако како је. Значи није до нас, до њих је. Знате оно некад, када телевизор (црнобели-лампаш) неће да ради како треба, па после ударања по њему са стране и до горе, вртења антене и сл. , онда дође чувена констатација: Ма то је до њих. Е, лепо је било то време када си имао први и други канал, па се хвалиш како ти је други ко први (оштрина слике). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука