Огњен Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Свима који су се помало интересовали за домаћу хардкор сцену деведесетих година нема потребе ништа више рећи, за оне који нису баш упућени ево снимка са РТСа из тог времена: А данас: ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Kakva transformacija :smiley: ... Što je najgore, nije mu loša stvar, ali ovaj stajling (kao što bi na tv-u rekli 0104_cheesy) mu je kritičan... Pravi dizelaš :smiley: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Kakva transformacija :smiley: ... Što je najgore, nije mu loša stvar, ali ovaj stajling (kao što bi na tv-u rekli 0104_cheesy) mu je kritičan... Pravi dizelaš :smiley: ....па шта је ту чудно, сви металци су постали дизели временом, поготово што им је црно омиљено ...него, што се конкретног човека тиче, нешто нисам стекао утисак да је отишао у дизеле, не понаша се тако, а то што се чешља на ћелаво ништа не значи ... но, морам признати да ми се доња ствар далеко више свиђа него горња, иако ређе имам слуха за тако нешто ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Kakva transformacija :smiley: ... Što je najgore, nije mu loša stvar, ali ovaj stajling (kao što bi na tv-u rekli 0104_cheesy) mu je kritičan... Pravi dizelaš :smiley: ....па шта је ту чудно, сви металци су постали дизели временом, поготово што им је црно омиљено ...него, што се конкретног човека тиче, нешто нисам стекао утисак да је отишао у дизеле, не понаша се тако, а то што се чешља на ћелаво ништа не значи ... но, морам признати да ми се доња ствар далеко више свиђа него горња, иако ређе имам слуха за тако нешто ... To sam i ja uvek govorio 0104_cheesy .... Kakav crni metal.... To su sve prikriveni narodnjaci... Lafo se sluša neki metal, pa onda pomalo Osvajači, i eto ga Grand parada 0104_cheesy .... Pankerica je jedina iskrena muzika .... buhahahaaaaa - Malo sam ortodoksan ..... PS. Obrati pažnju kako je utrpan i onoliki krstovi i grbovi na njemu. .... Kolji voda vri 0104_cheesy .... Šalim se naravno .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 да не будем погрешно схваћен. ја то поштујем, мало ја то гледам с једне друге стране ... није лако бити гладан зато што нико не чује оно што певаш, а онда пронаћи и Господа, па се умири и човеку дух, а открије и да нешто његово, територијално му је ближе од оног што је до тад певао ... има негативних и посрнулих примера, нажалост гласнији су од оваквих позитивних, а нису ни правило, већ изузеци. знаш како каже Господ, тамо где вам је благо ту вам је и срце, просто човек се промени ... а у овом човеку, не чух ништа до искрености у овоме што је урадио, и за то скидам шешир увек. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 I ja tako mislim. Sigurno je doživeo duhovni preobražaj, što je sasvim u redu.... Nego mi smešno kako se obukao i okitio 0104_cheesy .... a pesma je fina stvarno, mada kad bih morao da glasam, glasao bih za no.1 0104_cheesy ... Šta ću? Jače od mene 0202_238 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 а у овом човеку, не чух ништа до искрености у овоме што је урадио, и за то скидам шешир увек. То сам и желео да поделим са вама. Већ више година како је овај човек (или човек ипо пошто је виши од два метра ) у Цркви и баш ме је обрадовало што свој таленат није закопао "јер народ нема да једе" већ га умножава и сада када је у вери. Иначе, на јутјубу могу да се нађу мало млађе и мрачније верзије овог бенда. Песма постављена овде из 1996 је њихова последња фаза пред улазак у веру. Са википедије: Стентор (грч. Στεντωρ) је тројански јунак, човек врло снажног гласа, који Хомер описује као »глас који је био јачи од поклича педесторице људи«. Јачина његовог гласа постала је пословична. Када је грчка војска почела да узмиче пред Тројанцима, богиња Хера је у лику овог јунака прекорила Грке због кукавичлука . По другом миту Стентор је био Трачанин и изазвао је Хермеса да се такмичи чији је глас јачи. Хермес, гласник богова, је победио и убио Стентора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 I ja tako mislim. Sigurno je doživeo duhovni preobražaj, što je sasvim u redu.... Nego mi smešno kako se obukao i okitio 0104_cheesy .... a pesma je fina stvarno, mada kad bih morao da glasam, glasao bih za no.1 0104_cheesy ... Šta ću? Jače od mene .... Ма није се обукао и окитио - то је он у оргиналу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 I ja tako mislim. Sigurno je doživeo duhovni preobražaj, što je sasvim u redu.... Nego mi smešno kako se obukao i okitio 0104_cheesy .... a pesma je fina stvarno, mada kad bih morao da glasam, glasao bih za no.1 0104_cheesy ... Šta ću? Jače od mene .... Ма није се обукао и окитио - то је он у оргиналу. Pa da. Meni prva asocijacija 93-94 godina. Neka kafana, pevaljka i Južni vetar i 17 istoobučenih ćeloglavih gospodina kako šenluče i srbuju 0104_cheesy 0104_cheesy .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 песму сам преслушао ево пети пут, и иде у песму дана клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Супер јe и прва и друга ствар.Али трансформација је очигледна у музичком смислу.Човјек има дубок и снажан мушки глас,замишљам њега за пјевницом - како би све брујало... 0110_hahaha Што се мене тиче,може Велики Сале своју поруку наставити да шаље и на hardcore начин. 0104_cheesy Мада,генерално једина истинска панкерица је ту до 25,26,27 година (мислим да сам чак и претјерао) .Нема,кад се остари изгуби се тај осјећај. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Ja brate imam neki feler što se tiče muzike...isto slušam kao kad sam imao 15 godina i nikako me ne pušta 0104_cheesy .... Dobro, što se spoljašnjosti tiče, to se menja (ne nosim više krestu na glavi i farmerke pola godine ne oprane 0104_cheesy), ali pogled na život, značenje te muzičke poruke, e to se ne menja nikako..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука