Гости Guest Инсајдер Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 3 сата ујутру, сви модератори помрли, пардон заспали ал по некима то му дође исто. Ово је најлепше време за писање на форуму, нигде никог, може се трабуњати до миле воље и то ће све стајат онлајн до ујутру, док не почне прва смена овој армији од 96 модератора и 23 администратора. Овде можемо урачунати и оне што не скидају прст с дугмета "Пријави поруку администратору", таки су ти најгори, тужибаба онлајн, тужибаба у стварном свету, таки би пријавили и рођеног оца што је паркирао четвороточкаш на забрањеном месту. Него не би било згорег да се врнем на сврху овије теме. Ви сви од свију деце знате шта значи реч инсајдер, то је неко ко је увек унутар свих збивања и увек је у току дешавања, чује све, види све, знам и шта сте јуче имали за ручак (већина је имала пасуљ а о Иван је јео туњевину са сосом од парадајза). Инсајдер је био свугда, час код једних, час код других, врло често под лажним именима и идентитетима. Глумио сам све редом од случајног пролазника, забринутог верника, ватиканске везе у србији до главних ликова у СПЦ сајбер вакуфији, ни рођена мајка ме не би препознала. И онда се свашта види, свашта чује, ко са ким шурује, ко кује какве планове, ко кога воли, ко кога мрзи и оно најбитније ко за кога ради и зашто. Један човек са хиљаду маски. Наставићу касније са својим пустоловинама, ако имате шта што не знате а хтели бисте да знате слободно питајте, јер за то овај Ток Шоу и служи! Добродошли, изујте се пре уласка klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 има нас и ноћу, не брини, мора неко да бди и стражари због разних 0110_hahaha шалим се, него, која је поента бити човек из сенке и немати идеал који заступаш? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Имате ли билошке деце и како усклађујете посао са породичним обавезама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Имате ли билошке деце и како усклађујете посао са породичним обавезама?има деце - себе клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 А гдје да оставим ципеле kolo2 ? kriminalac 0304_smile4 algabacaju Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 А гдје да оставим ципеле 319.gif ? 0304_smile4 algabacaju kolo2у ципеларнику код врата kriminalac клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Имате ли билошке деце и како усклађујете посао са породичним обавезама? Биолошке немам али имам троје усвојених анђелчића, то су ми шегрти :smiley: А жена ко жена, буни се буни ал кад донесем плату и метнем на сто одма јој се лице озари. А гдје да оставим ципеле ? 0304_smile4 algabacaju kolo2 Пре него што уђеш на тему, изујеш се и ставиш ципеле поред кућишта 319.gif има деце - себе kriminalac Занимљива констатација...... Ти изгледа не знаш колко имам година? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Имате ли билошке деце и како усклађујете посао са породичним обавезама?Биолошке немам али имам троје усвојених анђелчића, то су ми шегрти :smiley: А жена ко жена, буни се буни ал кад донесем плату и метнем на сто одма јој се лице озари. Ех па лако је онда вама, анђели нити једу нити им треба одећа, па и легион може да се усвоји А и брак има добар темељ - фина плата. А посао не можете да обављате код куће? И ако није тајна, где се то још плаћа у кешу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 има деце - себе Занимљива констатација...... Ти изгледа не знаш колко имам година? немаш родитеље? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Pa ti da si neki profesionalac, znao bi da se to kod nas ne zove "insajder" nego DB! ili mozda radis za neke stranjske agencije 0202_238 Elem, posto te svugde ima, kako kazes, znas li mozda gde mogu naci onu heftalicu kojom mogu da promenim platno na stolici, naravno na pozajmicu-samo mi treba za jednu stolicu pa ne bih bas sad kupovala? maher https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 3 сата ујутру, сви модератори помрли, пардон заспали ал по некима то му дође исто. Ово је најлепше време за писање на форуму, нигде никог, може се трабуњати до миле воље и то ће све стајат онлајн до ујутру, док не почне прва смена овој армији од 96 модератора и 23 администратора. Овде можемо урачунати и оне што не скидају прст с дугмета "Пријави поруку администратору", таки су ти најгори, тужибаба онлајн, тужибаба у стварном свету, таки би пријавили и рођеног оца што је паркирао четвороточкаш на забрањеном месту. Него не би било згорег да се врнем на сврху овије теме. Ви сви од свију деце знате шта значи реч инсајдер, то је неко ко је увек унутар свих збивања и увек је у току дешавања, чује све, види све, знам и шта сте јуче имали за ручак (већина је имала пасуљ а о Иван је јео туњевину са сосом од парадајза). Инсајдер је био свугда, час код једних, час код других, врло често под лажним именима и идентитетима. Глумио сам све редом од случајног пролазника, забринутог верника, ватиканске везе у србији до главних ликова у СПЦ сајбер вакуфији, ни рођена мајка ме не би препознала. И онда се свашта види, свашта чује, ко са ким шурује, ко кује какве планове, ко кога воли, ко кога мрзи и оно најбитније ко за кога ради и зашто. Један човек са хиљаду маски. Наставићу касније са својим пустоловинама, ако имате шта што не знате а хтели бисте да знате слободно питајте, јер за то овај Ток Шоу и служи! Добродошли, изујте се пре уласка Ко си? Чиме се бавиш? Колико имаш година? О чему желиш да причамо? http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ко си?ИнсајдерЧиме се бавиш?ОслушкивањемКолико имаш година?15,25,30,40 зависно од тренутне улоге.О чему желиш да причамо?О забрањеним темама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Имате ли билошке деце и како усклађујете посао са породичним обавезама? Биолошке немам али имам троје усвојених анђелчића, то су ми шегрти :smiley: А жена ко жена, буни се буни ал кад донесем плату и метнем на сто одма јој се лице озари. А гдје да оставим ципеле confused ? 4869 4869 4869 Пре него што уђеш на тему, изујеш се и ставиш ципеле поред кућишта :cheesy: има деце - себе Занимљива констатација...... Ти изгледа не знаш колко имам година? 4869 klapklap klapklap http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ко си?ИнсајдерЧиме се бавиш?ОслушкивањемКолико имаш година?15,25,30,40 зависно од тренутне улоге.О чему желиш да причамо?О забрањеним темама Pomalo teatralna zagonetnost dobri moj, da ne kazem naivna, nepravoslavna, jer samo pravoslavlje iako zagonetno i deci je dostupno, u bezazlenosti sopstvenog otkrovenja drugima... Mozda si samo stidljiv?... Ja sam Nikola. Veroucitelj. 30.godina. Nema niceg zabranjenog o cemu ne bismo mogli razmeniti reci i uzdahe Duha Svetoga... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Смиле немо ома да се љутиш. Па то је фора овог Talk Show-а, а ти ома загонетна театралност, неправославна, ово, оно.... Сама тема каже да је у питању Show, односно забава. Ова тема ради по ТРИНСИ систему. Даклем, ради и када нема струје. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dcUY-nf4zeg ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука