Лазар Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 a zasto vam je svima download mnogo veci nego upload? jel vam net preko Telekoma? a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo 0442_feel ако имаш ADSL конекцију, лаже те та сличица ... Можда имаш симетрични DSL илити SHDSL па је можда и могуће Ако није то онда може бити да је нека грешка У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Gde je Evropa, a gde smo mi 0104_cheesy .... Има тога и код нас, ако адекватно платиш. Не брини. Pa naravno 0442_feel... Šala je ovo bila... Ne bi u tu Evropu da mi daju dzaba dl 100 mb / ul 100 mb.... amen Opet se šalim.... Možda i ne ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 a zasto vam je svima download mnogo veci nego upload? jel vam net preko Telekoma? a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo 0110_hahaha ако имаш ADSL конекцију, лаже те та сличица ... Можда имаш симетрични DSL илити SHDSL па је можда и могуће 0202_238 Ако није то онда може бити да је нека грешка нема, ту услугу не пружа тај провајдер ...http://www.absolutok.net/default.asp?m=5 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bluesman Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 a zasto vam je svima download mnogo veci nego upload? jel vam net preko Telekoma? a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo 1312_womens ако имаш ADSL конекцију, лаже те та сличица ... nemam ADSL, slicica ne laze, 100% je tako kao sto pise :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Који онда имаш ако није ADSL ? Да ли је уопште DSL ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 a zasto vam je svima download mnogo veci nego upload? jel vam net preko Telekoma? a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo 1312_womens ако имаш ADSL конекцију, лаже те та сличица ... nemam ADSL, slicica ne laze, 100% je tako kao sto pise :smiley: па шта имаш ондаК, бежични или DSL? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bluesman Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 a zasto vam je svima download mnogo veci nego upload? jel vam net preko Telekoma? a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo 1312_womens ако имаш ADSL конекцију, лаже те та сличица ... nemam ADSL, slicica ne laze, 100% je tako kao sto pise :smiley: па шта имаш ондаК, бежични или DSL? neka varijanta kablovskog wirelessa. upload je jednak downloadu a imamo i internu mrezu za razmenu muzike, filmova, programa(download u mrezi je 10mb u sekundi)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 a zasto vam je svima download mnogo veci nego upload? jel vam net preko Telekoma? a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo 1312_womens ако имаш ADSL конекцију, лаже те та сличица ... nemam ADSL, slicica ne laze, 100% je tako kao sto pise :smiley: па шта имаш ондаК, бежични или DSL? neka varijanta kablovskog wirelessa. upload je jednak downloadu a imamo i internu mrezu za razmenu muzike, filmova, programa(download u mrezi je 10mb u sekundi)... то се зове p2p илити peer-to-peer бежични нет. п2п је топографија односно размештање мреже, а приступ је бежичан. практично, сви корисници који користе бежочни приступ морају бити умрежени и видети на неки начин подељене и расположиве ресурсе са других рачунара из мреже. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 meni dosta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Мај 13, 2010 Пријави Подели Написано Мај 13, 2010 My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука