Jump to content

izmerite svoju STVARNU brzinu !

Оцени ову тему

Препоручена порука

Постављена слика

a zasto vam je svima download mnogo veci nego upload? jel vam net preko Telekoma?

a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo  0442_feel

ако имаш ADSL конекцију, лаже те та сличица ...

Можда имаш симетрични DSL илити SHDSL па је можда и могуће  sFun_bat Ако није то онда може бити да је нека грешка

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

Постављена слика

Gde je Evropa, a gde smo mi   0104_cheesy ....

Има тога и код нас, ако адекватно платиш. Не брини.

Pa naravno 0442_feel... Šala je ovo bila... Ne bi u tu Evropu da mi daju dzaba dl 100 mb / ul 100 mb.... amen Opet se šalim.... :) Možda i ne .....  sFun_bat

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

a zasto vam je svima download mnogo veci nego upload? jel vam net preko Telekoma?

a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo  0110_hahaha

Можда имаш симетрични DSL илити SHDSL па је можда и могуће  0202_238 Ако није то онда може бити да је нека грешка

нема, ту услугу не пружа тај провајдер ...

http://www.absolutok.net/default.asp?m=5

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo  1312_womens

nemam ADSL, slicica ne laze, 100% je tako kao sto pise  :smiley:

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo  1312_womens

па шта имаш ондаК, бежични или DSL?
Подели на овим сајтовима

Постављена слика

neka varijanta kablovskog wirelessa. upload je jednak downloadu a imamo i internu mrezu za razmenu muzike, filmova, programa(download u mrezi je 10mb u sekundi)...

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

neka varijanta kablovskog wirelessa. upload je jednak downloadu a imamo i internu mrezu za razmenu muzike, filmova, programa(download u mrezi je 10mb u sekundi)...

то се зове p2p илити peer-to-peer бежични нет.

п2п је топографија односно размештање мреже, а приступ је бежичан.

практично, сви корисници који користе бежочни приступ морају бити умрежени и видети на неки начин подељене и расположиве ресурсе са других рачунара из мреже.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Постављена слика

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...