И.стојковић Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Tо је певач групе Pero Defformero. ......... Defformero - дефинитивно "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Ово је много старо... има и speed metal верзија: Horror Piknik - Masovna Sarana ; www.myspace.com/piknik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Ако одузмете то што пародирају народњаке вокалом и текстом, добићете вјероватно најквалитетнији прогресив бенд односно најбољу свирку ове врсте у екс ју. Перо рулз!! Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Ако одузмете то што пародирају народњаке вокалом и текстом, добићете вјероватно најквалитетнији прогресив бенд односно најбољу свирку ове врсте у екс ју. Перо рулз!! Један од најбољих свакако.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Ако одузмете то што пародирају народњаке вокалом и текстом, добићете вјероватно најквалитетнији прогресив бенд односно најбољу свирку ове врсте у екс ју. Перо рулз!!Ево управо смо то закључили моја најстарија ћерка и ја... bighugbighug bighugbighug "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Добри су пародисти.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Slusam u kolima. "Ja sam mala kauboj iz Bosne zbog tebe bi glavom tuko fosneeeeeeeee" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука