Jump to content

Храна као кућни љубимац?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sve što je živo ima "duh životni", neki oblik duše. Čovek je jedini "duša živa". Inače ja nisam najpre ukapirao o čemu se radi, pa sam posle skapirao da se radi o kućnom ljubimcu kao zalogajčiću.

Najbolje kad bi se javila ova dama sa slike i rekla kakav je ukus kad smažeš kućnog ljubimca.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Одговори 100
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ako životinje imaju dušu onda  i biljke imaju dušu  :huh:

Da натјурлих и биљке имају душу, то се зове тзв. вегетативна душа.

А и њиова душа није боголика и испари по смрту биљке, нарочито пасуља.

Подели на овим сајтовима

Sve što je živo ima "duh životni", neki oblik duše. Čovek je jedini "duša živa". Inače ja nisam najpre ukapirao o čemu se radi, pa sam posle skapirao da se radi o kućnom ljubimcu kao zalogajčiću.

Najbolje kad bi se javila ova dama sa slike i rekla kakav je ukus kad smažeš kućnog ljubimca.

Постављена слика

Не каже ли она лепо да је вегетаријанац, или беше оно рече индијанац, нисам баш најбоље разумео , мало сам наглув...

Подели на овим сајтовима

мало је наслов провокативан, али ме занима суштина односа и природе, а о храни можемо и за столом  joooj

пустите нашег :huh:а џексона да ужива, него да видимо шта јесте а шта није.

а какве су то анималне и вегетативне душе и у чему је разлика од наших?

јел мисли неко да ћемо бити са биљкама и животињама у Рају, као што су били Адам и Ева у Еденском врту и је ли то исто, мало и да проширимо тему?

хоће ли бити уопште животиња и биљака у Рају?

да ли има потребе за тиме тамо?

шта ми уствари желимо од Раја, на крају крајева?

јесмо ли сити у својој потреби, или нам је ситост потреба, гледано и са духовно-гладног и физичко-гладног гледишта?

Подели на овим сајтовима

U jednoj od direktiva koje je izdala Evropska komisija piše da prasići ne smeju ostati bez “igračaka”, jer moraju neprestano da se “igraju". EU smatra da je za zdravlje prasića “važno da stalno nešto istražuju i pomeraju". Bez odgovarajućih igračaka, prasići kopaju po slami, senu i šljunku, koji su puni bakterija, virusa i mikroorganizama. Zato smernice EU zahtevaju da uzgajivači u svaki svinjac stave bar dve do tri igračke kojima će se prasići igrati. Igračke moraju da budu čvrsto pričvršćene da ih svinje ne bi otkinule, a pošto im iste brzo dosade evropski stručnjaci preporučuju više igračaka. Istraživanja su pokazala da se prasići najbolje zabavljaju s četiri konopca obešena na gvozdene šipke zavarene u obliku krsta.

Подели на овим сајтовима

не, не, зечји паприкаш је бољи, прсте да полижеш  joooj

у сваком случају, овако мали, био би мршава залогај.

нек још мало порасте, па ћемо онда. :huh:

Подели на овим сајтовима

не, не, зечји паприкаш је бољи, прсте да полижеш  :huh:

Медо немој да си бруталан  0104_cheesy Какав болан паприкаш?  0104_cheesy

мало сам допунио поруку у међивремену.

иначе, што је брутално јести месо?

ти си клала краву и није ти било страно, у чему је разлика између краве и зеца?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...